Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja

Uzeo Kari još jedan kup.

Posle derbija včrs mislio sam da ne može biti luđa utakmica, ali su je onda odigrali Real i Barsa..

Korisnikov avatar
By Zex88

Ja posle derbija nisam imao snage za još košarke, gledam Betis-Alaves

Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Peja

Brate vodio Real oko 20 razlike, Barsa stiže i prestiže, Ljulj daje u zadnjoj sekundi za produžetak, pa se Barsa opet odlepi, pa se Real vrati, a pritom je bilo par "ludačkih" sudijskih odluka, na sve to Real bio domaćin..

Baš dobar meč.

Kad se pogleda sad, Kari napravio ozbiljan posao, za godinu dana dva Kupa, trenutno su i lider ACB, ući će u plejof EL, to je velika stvar za njih obzirom na prethodne sezone

Korisnikov avatar
By Zex88

Jbg, ubili me naši, nije bilo teoretske šanse da gledam basket.. Vidim po tviteru da svi pričaju o završnici..

Kari je vrhunski trener, ali mislim da ga je vreme počelo gaziti.. Uspeo je da upistoji Barsu, ali njima treba još dosta rada, pogotovo u mlađim kategorijama.

Korisnikov avatar
By Peja

Biće zanimljiva EL do kraja regularnog dela.

Vodi se borba za drugo i cetvrto mesto, kao i za sam plejof.
Dosta ujednačenih ekipa kako među onima u vrhu, tako i među onim što se bore za plejof.

Moj favorit je i dalje Barsa.

Inače, u sastavu Budućnosti od juče je bilo čini mi se 3 igrača iz prošle sezone (Barović, Gordić, Nikolić), ovo ostalo sve novo čoveče (ok , ne sporim za ove kvalifikacije) .
Kol, Džekson, Bel, Klark jedan i drugi, Bitadze, Vilijams svi su došli ove sezone i svi su nosioci plus novi trener.
Kad je Cedevita ove sezone napravila onu rokadu gde je izmenjala sve živo mislio sam da je to neki rekord, međutim BUD ih je prevazišla.

By bunja95
Zex88 napisao:

Jbg, ubili me naši, nije bilo teoretske šanse da gledam basket.. Vidim po tviteru da svi pričaju o završnici..

Kari je vrhunski trener, ali mislim da ga je vreme počelo gaziti.. Uspeo je da upistoji Barsu, ali njima treba još dosta rada, pogotovo u mlađim kategorijama.

Kari je stvarno vrunski trener,samo mi nije jasno kako je tamo 2005,6 posle reprezenacije i barse,preuzeo lomatiku ako se secate tog tima :D , pa djironu,imali su oni kvalitetne timove,ali mislim da je trebao da vodi top timove,verovatno su dobro placali :D :D

By milanezija

Uci se na greskama

https://twitter.com/Eurohoopsnet/status/1103023410450518016

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena od milanezija u Sre Mar 06, 2019 1:46 am, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 45
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]