Stare teme
Korisnikov avatar
By Jomer
kad nam zatvore Jankovica, kao danas, onda nema plana B, samo se sutiraju trojke, unistio ovaj mesar sve , ova 12 kod Izraelaca razbija
By Nikola44
Dzoli zvali high-low :) Sreca nasa pa je Jankovic snalazljiv i jak inace kosa ne bi videli....S obzirom na igru,rezultat je i ivse nego dobar....Po meni mislim da je najveca greska sto smo zarobili Tejica na postu,koji samo pravi guzvu(izuzev pomenute saradnje,ali tu pravi vise stete)."Spejsing" nam je katasrofalan u napadu, u vise od pola akcija nasa dva visoka igraca stoje na pola metra a tri beka kao u rukometu se dodaju u ne gledaju kos,jedino je Pot par puta pokusao nesto konkretnije da uradi i probije prvu liniju,samim tim i neki visak da napravi....Kad bi izbacili 4 igraca van linije 6.75 ( Rebic,Novak,Andric i Tejic) sa Jankovicem dole,rasirili bi njihovu zonu,stavili bi ih u procep,da li da brane sut igracima koji bi ibli sami ili da pokusavaju da stizu sto bi otvorilo prostor za Jankovica dole i za lakse probijanje spoljnih igraca,nadam se da i Dzoli tako razmislja :)
Korisnikov avatar
By Kure
Nikola44 napisao:Dzoli zvali high-low :) Sreca nasa pa je Jankovic snalazljiv i jak inace kosa ne bi videli....S obzirom na igru,rezultat je i ivse nego dobar....Po meni mislim da je najveca greska sto smo zarobili Tejica na postu,koji samo pravi guzvu(izuzev pomenute saradnje,ali tu pravi vise stete)."Spejsing" nam je katasrofalan u napadu, u vise od pola akcija nasa dva visoka igraca stoje na pola metra a tri beka kao u rukometu se dodaju u ne gledaju kos,jedino je Pot par puta pokusao nesto konkretnije da uradi i probije prvu liniju,samim tim i neki visak da napravi....Kad bi izbacili 4 igraca van linije 6.75 ( Rebic,Novak,Andric i Tejic) sa Jankovicem dole,rasirili bi njihovu zonu,stavili bi ih u procep,da li da brane sut igracima koji bi ibli sami ili da pokusavaju da stizu sto bi otvorilo prostor za Jankovica dole i za lakse probijanje spoljnih igraca,nadam se da i Dzoli tako razmislja :)
:clap:
Нажалост, ован не размишља.
Korisnikov avatar
By Zex88
Nase igre i drvosece.. :violin:
Korisnikov avatar
By Zex88
Dodjosmo do produzetaka nekako..
Korisnikov avatar
By Kure
Ово је криминал... Држи у игри петорку која не може да одбрани нити један напад, да оствари нити један скок... Јарамазу и Тејићу свака част бар су убацили нешто у нападу, ова остала тројица (Новак, Ребић и Андрић) се крију...
Korisnikov avatar
By Zex88
Kure napisao:Ово је криминал... Држи у игри петорку која не може да одбрани нити један напад, да оствари нити један скок... Јарамазу и Тејићу свака част бар су убацили нешто у нападу, ова остала тројица (Новак, Ребић и Андрић) се крију...
pozeleneo sam kad je Andric opalio onu trojku na -3.. On i Novak su statirali na terenu oba produzetka.. Mali Jare(majstor) preuzeo sve na sebe i odigrao vrhunski finis.. A Tejic opet hteo nekog da bije. :lol:
By Nikola44
Cestitam momcima na pobedi :clap: :clap: :clap: ,Jedina dobra odluka na utakmici je da se na 4 minuta do kraja pridje u presing (kad to vec od pocetka nije mogao da skonta,jer su tehnicki dosta slabiji od nas i mi imamo duzu klupu) i da stavi Andrica na 4 i Tejica na 5....Al mu se to osladilo pa posle toga 100 godina nije napravio izmenu :D Opet problem kod nasih iskakanja kod pika,igrac 12 nas je razbio u pik and popu,a kad smo primili 2 trojke za redom,Salic preuzima pik a Jankovic koji je brzi i moze bolje da brani tog pleja sa loptom iskace u 12 daje ko zna koju trojku, gde je logika?

JARAMAZ MAJSTOR,jako je lepo vodio ekipu i resavao kad treba,a u Partizanu je bio visak....
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 40
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Ја се не могу отети утиску да би Радоња губио екип[…]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]