Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
Moramo se uzdici iz ovog teskog perioda i krize i igre i rezultata. Nadajmo se da ce momci smoci snage da krenu uzlaznom putanjom.
Korisnikov avatar
By Zex88
Прича се да су се Недовић и Калинић потукли..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By skeske
Zex88 napisao: Uto Mar 11, 2025 11:09 pm Прича се да су се Недовић и Калинић потукли..

Naravno, kao i svake godine kada je tezak period. Trebamo se ugledati na grobare koji se aktiviraju kada imaju tezak period i tada dnevno iskace 100 clanaka o Obradovicu i njegovoj slavi.
Korisnikov avatar
By Zex88
Колико дебелиних потеза у првом полувремену..Ако изгубимо и ово(а делује тако) можемо полако да се пакујемо..

Korisnikov avatar
By Zex88
Zex88 napisao:Колико дебелиних потеза у првом полувремену..Ако изгубимо и ово(а делује тако) можемо полако да се пакујемо..

И то је то..Играли врхунски,освојили куп и распали се као екипа..Било је лепо док је трајалао,нисам очекивао овакве дебилне потезе наших играча..Овај последњи напад,када Калинић НЕЋЕ ником да дода лопту је рекао све.. Кад додаш да Петрушев промаши бацања,Тео шутира са 9м,Недовић који не напада Миротића продором него шутем преко њега,Јага који шутира са лога,право је чудо да смо уопште били у мечу до краја..

Жао ми је Боломбоја,права момчина,ово није заслужио,надам му се брзом опоравку и да у новој сезони има саиграче који ће бити као он..

Korisnikov avatar
By Zex88
Сад размишљам,ми у Пиреју следеће коло имамо на 5 Џона Брауна и то је то.. Какво ће то бамберговање да падне..

By Šipurske livade
Da je srece da ga nemamo, unistio je Luku Mitrovica, kakav smo raspad od tima, lozimo se sad na 13 mesto, posto zalizani grk ne veruje u tim, kaze nismo mi za F4, sta reci sa njim na klupi i predsednikom za koga niko nikad nije cuo i ne moze bolje
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 46

И званично Коди отишао. Измешана су ми размишљања.[…]