Stare teme
Korisnikov avatar
By Heisenberg
@Jomer
Negde sam procitao da ce Jaramaz da se vrati do plej ofa domace lige, jer nije klasican prelom noge.

Interesuje me sto mislis da je pik na Bendera bacen pik?
Korisnikov avatar
By Jomer
izjavio je Misko to za povratak koliko se secam, ali ja mislim da od toga nema nista veliki je strah tu , polazim od sebe prvo

Bender nista nigde nije pokazao u seniorskoj kosarci, odigrao je neki garbage period u Makabiju, sva ova merenja i rangiranju su na osnovu juniorskog staza sto je nebo i zemlja, telo nema za ozbiljnu kosarku jos za par sezona, da ne pricamo o NBA, gura se na 3 a tu nema brzinu, 4 nema snagu , sut dosta diskutabilan a to bi kao trebalo da mu je prednost sa tom visinom i igrom licem ka kosu, ko ga bude uzeo u top 5 mnogo rizikuje i birace ga vecinom zbog poredjenja sa Porzingisom sto je ludost

edit ja kad bi ga uporedjivao sa nekim to bi bio Cabarkapa i to mesto 17 na kojem je drafttovan Zarko je realnost za Bendera
Korisnikov avatar
By Peja
Slazem se sa Zexom da Mega deluje kao izduvan balon, ali mislim da ce se kroz ove utakmice lige naduvati i da ce biti ful za plejof, da cemo imati zanimljive meceve za titulu.

Cenim da se sa Jaramazom nece rizikovati, ali mislim da su sa ovim rosterom i vise nego konkurentni.

Ocekujem lep doprinos od Rasica, kao i Zubca, takodje mislim da ce Luvavu i Zagorac igrati sve bolje.

Naravno, sve pod uslovom da Ivanovic nije ozbiljnije povredjen.
Korisnikov avatar
By skeske
Jomer, ne rangira se igrac radi trenutnih mogucnosti nego radi plafona u napredovanju. Bender i Turcin su nebo i zemlja u tom segmentu. Smijali su se ljudi i za Latvijca u Njujorku kad ono... Polako.

Sto se Mege tice, uzasna njihova partija, svi su podbacili osim Zubca i Jankovica. Stekao sam utisak da oni sada misle da moraju ponoviti uspjeh iz ABA pa nose teret na ledjima.
Korisnikov avatar
By Jomer
pravis poredjenje sa Porzingisom sto je velika greska, ne znam da li znas ali on je od 16 godine uredno igrao ACB, znaci u najjacoj ligi Evrope po 20+ minuta od 16 godine, skautiran milion puta, gde je i sta se videlo u Benderu, sem tog plafona kojeg svi spominju na osnovu juniorskog staza?
na kraju bice izabran tako visoko zbog Porzingisa i hajpa oko njega, sto ce mu doneti samo teret

prvi sam ovde hvalio Bendera, i dalje ga smatram velikim talentom, ali ne za top 10 pikova na draftu, mozda cu ovim pisanjem da budem kvotovan posle kroz istoriju foruma, ali tako mi izgledaju stvari
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Ne znam, Bender je momak koji gradjom podseca na Porzingisa, doduse malo je nizi ali se bolje krece, minus mu je nesto slabiji sut ali to se da popraviti, prosto jos nije definisao poziciju, on ima telo starijeg Gasola u njegovim godinama i to nije zanemarljivo.
Korisnikov avatar
By djokonda
Bender za svoje godine ima sasvim dobro telo i dovešće oni to do savršenstva u NBA. Takođe, Porzingis se u šutera razvio tek u NBA...nisam stekao utisak da je Porzingis pre NBA bio značajno bolji šuter nego što je Bender sada.
Korisnikov avatar
By Jomer
da napisem ovde, steta za Ivanovica mislim da je on zavrsio sezonu, slicno je bilo sa Vestermanom kad je dosao kod nas, dva puta isti zglob ide pauza verovatno mesec dana
Korisnikov avatar
By MileBL
Ne vjerujem da ce Zubac skoro u NBA, nije mi jasno zasto je Misko toliko zagrizao za njega, momak je prespor za nivo ABA lige.
Korisnikov avatar
By Lucky
MileBL napisao:Ne vjerujem da ce Zubac skoro u NBA, nije mi jasno zasto je Misko toliko zagrizao za njega, momak je prespor za nivo ABA lige.
Jebi ga, tek mu je 19 godina i ima 215 cm i solidnu ledjnu tehniku i poluhorog. Dobro ce Misko na njemu zaraditi ukoliko ga povrede zaobidju, a do sad vec ima prilicnu istoriju povreda.
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]