Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Pa jeste pogodio je Panter, ali da je promašio šta bi bilo, zato ja njega ne volim, niti volim taj tip igrača, ali to sam ja i moj ukus, Željku je on glavni igrač i kapiten, meni nikad ne bi bio. Legotimno, pogodio je i doneo nam mesto u PO. U mojim očima ništa se on nije podigao, kao što rekoh može da nam donese i titulu u EL, ja ga neću gotiviti. A da li je taj vajb, to je opet subjektivna stvar, ne znam šta se je problem što neko, ja, ima drugačije mišljenje. Što se kaže, mišljenje je kao i dupe, svi ga imaju, da li ćemo da komentarišemo svačija dupeta, nećemo...

Elem, odlična partija u Monaku, timska košarka i plasman u 1/4 finale. Veliki uspeh, kao što rekoh priželjkujem da izvučemo Barsu u plej ofu...
Korisnikov avatar
By Lepus
Ok je da nekoga ne gotiviš kao igrača, ali kakva ti je to logika "pogodio je, šta bi bilo da je promašio"?!

To se može primjeniti na svakog igrača, pa i na Jordana.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Lepus napisao: Pon Apr 10, 2023 2:03 pm Ok je da nekoga ne gotiviš kao igrača, ali kakva ti je to logika "pogodio je, šta bi bilo da je promašio"?!

To se može primjeniti na svakog igrača, pa i na Jordana.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Naravno da može na svakog igrača da se primeni, ali meni je njegova selekcija šuta i način igre užasan. Poenta je da se on sad diže u nebesa jer je pogodio jedan cirkuzantski šut, a da je promašio verovatno bismo bili u prilici da izgubimo meč...

Pa upravo to pričam od početka prošle godine, Panter je prošle sezone imao užasne procente šuta iz igre i više je promašivao nego pogađao, ni na početku ove sezone nije bio ništa bolji, onda je u zadnje vreme proradio i počeo da pogađa. Moja poenta je koliko je on istih ovakvih, po mom mišljenju, divljačkih šuteva promašio do sada, a sada pošto je ovaj pogodio diže se u nebesa. Pa promašio je onaj protiv Zvezde u prvom delu sezone u EL, koji nas je koštao pobede u derbiju i jedne više pobede u EL npr.

Nek je živ i zdrav i neka pogađa kolko god može, ja njega ne gotivim i to je sve...
By Gsk133
Razumem te Salvatore. I ništa nije bilo uvredljivo, već u šaljivom tonu. Sa druge strane ja ne vidim beka u evroligi koji igra da tolikom lakocom i koji ima lepši stil igre od njega. Meni se Panter više svidja od ponajboljih amera bekova evrolige u zadnjih 15-ak Trajana Langdona, Buloka, Drua Nikolasa...
Korisnikov avatar
By djordjino94
Meni je ipak bolja opcija Real od Barcelone i ne bude li igara van terena imamo sanse. Sto se tice Pantera, to nije isti igrac iz prosle sezone i to u oba pravca. Mozda nisam objektivan, ali meni je on u top 3 sutera lige, covek jednostavno "oseca" loptu.
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 55
Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]