- Pon Jul 21, 2014 4:22 pm
Na Misanovica ako odluci da bude lenstina i mlati pare u Iranu Iraku i slicnim zemljama 
Karaburac napisao:Meni od jos uvek aktivnih igraca jedini koji pada na pamet kao ne preterano visoka cetvorka koja svoju igru bazira na igri ledjima i ofanzivnom skoku sa zemlje (dobrim pozicioniranjem i mrcvarenjem protivnika) jeste Rejes (mada je i on vec u godinama). On je tek pred kraj svog igrackog staza poceo da sutira za tri poena, ali opet, sa bacanja je uvek bio sasvim korektan sto Jankovic nije. Ukoliko zeli da igra na najvisem evropskom nivou mora pod hitno barem slobodna bacanja da dovede do korektnih procenata, bez toga se ne moze razgovarati.Koliko je visok Jankovic? Meni je Rejes jedan od igraca koje veoma cenim. Kontam da si gadjao da moze postati taj tip igraca. Ta klasa tesko moze biti. Rejes je oduvek imao sut, makar prosecan, sa poludistance. Meni Jankovic lici na igraca koji ce igrati u losem klubu i imati odlicnu statistiku. Prosto, takvi igraci se timski vrlo lako brane. Moze igrati u nekoj banana ligi. Tesko ce on fizicki dominirati. Nije Milojevic
Sto se Kaplanovica tice, mene malo brine to sto mi se cini da su ramena uska. Moze se i to popraviti naravno, ali mislim da ce mu biti otezavajuci faktor prilikom nabacivanja misicne mase.
I kad ne budes prvi ti...
Karaburac napisao:@Jomer
To je to sto se igraca tice, nemam sta posebno dodati. Samo bih rekao da me raduje kako Kaplanovic realizuje pod kosem i pored ocitog nedostatka fizicke snage. Ukoliko se kojim slucajem desi da se fizicki razvije mogao bi pravi bum da napravi. Jedino sto ne znam koliko je to moguce kod njega, ali rekao bih i da se moze dogoditi jer meni on u faci deluje nekako bas ko dete. Ne bih bas vukao paralele sa Miljenom, ali deluje mi da fizicki kasnije sazreva.
Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]