Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
PAO doveo najboljeg igraca Sveta koji je imao u Kineskoj ligi prosek od 0,7 poena.Da dobro ste culi 0,7.Rec je o nekog Pign Shang-u :doh: :doh: :doh:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
grobar sa kosova napisao:http://www.sportal.rs/news.php?news=105725
Unikaha ce da ucenjuje Novicu,najbolju 4 u Evropi!Svaka cast sto si ih odbio Novice care,to je mali klub za tebe!
Kad ne igra za reprezentaciju i ne moze da dobije vise para.350 000 evra bi mogao i Covic da kesira,ali necemo Novicu da se Grobari ne ljute,a i decko nece da se odazove Dudi.
Na kraju ce Novica u Vizuru ili kod Duleta.
Korisnikov avatar
By Peja
Ja sam mislio da on vredi vise na trzistu, mada on je trenutno 'rizican' igrac, dok mu stavljaju ove klauzule sa povredama.
Korisnikov avatar
By Peja
Ode Papanikolau u Barsu, plaitili Bogaoca za njega, meni omiljeni krilni igrac u Evropi.
Sad mi je sve manje jasno zasto je Spanulis ostao kad su mu celu ekipu rasprodali.
By Jaycee Carroll
Peja napisao:Ode Papanikolau u Barsu, plaitili Bogaoca za njega, meni omiljeni krilni igrac u Evropi.
Sad mi je sve manje jasno zasto je Spanulis ostao kad su mu celu ekipu rasprodali.
+1

Papanikolau je trenutno najbolje nisko krilo u Evropi,obozavam tog igraca i mislim da ce imati super karieru.

http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=2&id=127610
By grobar sa kosova
5.5 miliona e ce Papanikolau dobiti za 3 sezone u Barsi!e jbm ti kosarku po milion puta da ti jbm!Pa tolike pare nije dobijao jedan Bodiroga...ovoliku platu danas u Evropi niko ne zasluzuje jer jednostavno niko nije taj kvalitet!Ni Spanulis,Navaro,Krstic nisu taj kvalitet kao sto su nekada bili Bodiroga,Rebraca,Parker...Papanikolau da zaradjuje ovoliko para...!smejurija i lakrdija sta se radi,kada procistas ovako nesto zgadi ti se kosarka!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 149

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]