Stare teme
Korisnikov avatar
By Jaka
Kakva fora ? U svakom kolu biras kojih 11 ce ti igrati, a ako se desi da ti neki od 11 nije uopste ulazio u igru automatski se vrsi izmena u zavisnosti od pozicije na kojoj igra ali i formacije.
Korisnikov avatar
By Jomer
Ok hvala na pojasnjenju , prvi put igram fantasy , ostali mi na klupi igraci koji su trebali da budu u prvom timu, vise srece u drugom kolu :D
Korisnikov avatar
By fanste90
Ovde bolje ne razmisljati prilikom sastavljanja timova,prvo sto ti padne na pamet ubaciti.Umesto Lamberta i Bentekea ubacim Berbatova i Anelku...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
fanste90 napisao:Ovde bolje ne razmisljati prilikom sastavljanja timova,prvo sto ti padne na pamet ubaciti.Umesto Lamberta i Bentekea ubacim Berbatova i Anelku...
Ja sam ubacio Dzeka,Bentekea i Soldada,a hteo sam Bonija umesto Soldada ali reko nece dati gol Junajtedu pa da ga cekam za 2 kolo.Ali ipak ga dade. :doh:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Trenutno sam 4 sa 43 boda.Sutra cekam mec Dzeke kapitena i ocekujem makar 1 gol od dijamanta.
Imam dva pitanje prvo je koliko moze da se izvrsi transfera igraca po kolu?
A drugo je kada ce mi umesto Holtbija ubaciti Dembelea u tim sto ce mi doneti 2 boda?
Vezni red mi bio ocajan Mata nije ni igrao(Leti iz tima),Vilsir samo 1 bod jos se izgleda i povredio lakse,Holtbi nije igrao,jedino Tabart sto mi je doneo 3 boda
By Rich Froning
Imas jednu besplatnu izmenu po kolu a svaku dodatnu placas po 4 poena.
Imas jedan wildcard(kompletno mozes da promenis tim) koji mozes da iskoristis kada hoces i jedan izmedju 20 i 24 kola.
Igraci sa klupe ce ti uci kada se u zavrsi kolo u ponedeljak uvece.
Korisnikov avatar
By Debeli Šutić
Qatarcanin United na celu! :clap: :clap: :clap:
Mladi strucnjak ponosan posle debija u bilo kojoj fantasy igri ikada! :D :D :D I jos cekam sutra Kolarova da uvali neki slobodnjak i Jaju TureTA :lol: da izdominira! :D
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
nije lose s obzirom da mi 2 igraca nisu igrala i da nemam persaru tako da sam zadovoljan ovonedeljnim uspehom! vezni red zatajio, samo Silva 9 poena... iz Liverpula sve sto sam uzeo sve mi je dalo poene Staridz 6, Dzonson 8, Minjole 15(MVP kola). veliki promasaj mi je Rat,koji je najgori moguci izbor bio u tom trenutku a imao sam para na pretek, umesto njega koji nije igrao (O poena) sva 4 odbrambena su dobili po : Obrien, Ride po 7, Demel iKolins po 6 -.- sto je najgore izmena na mestu u odbrani mi je Kolarov koji takodje nije igrao, kao i Rise :doh: .

cekam jos izmene da se izvrse, kao i da Plavci odigraju drugi mec gde se uzdam u trio Esien-Azar-Tores(kapiten) da ce mi doneti prevagu u ovoj neizvesnoj ligi :D

BTW: nisam odgledao niti jedan jebeni mec u 3 dana jebo me posao !
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]