Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
Salvatore Guliano napisao:kakvi su ovo rezultati juce ?! pa kako Banvit i Bamberg mogu da izgube od Olimpije i Ankare ?! meni je ovo stvarno smesno takmicenje pravi miki maus kupMislim da je Ankara dobila Nižnji Novgorod u predtakmičenju. Ekipa u kojoj su nosioci igre naši: Rašić, vremešni Plisnić i Golubović
horog napisao:Ok ali ipak je bamberg jak tim ne znam kako sebi da dopuste tolki poraz ....Salvatore Guliano napisao:kakvi su ovo rezultati juce ?! pa kako Banvit i Bamberg mogu da izgube od Olimpije i Ankare ?! meni je ovo stvarno smesno takmicenje pravi miki maus kupMislim da je Ankara dobila Nižnji Novgorod u predtakmičenju. Ekipa u kojoj su nosioci igre naši: Rašić, vremešni Plisnić i Golubović
Salvatore Guliano napisao:Evo Bamberg izgubi i kod kuće od Ankare. Naši opet dobri (Plisnić, Golubović, Rašić). Novica slab.horog napisao:Ok ali ipak je bamberg jak tim ne znam kako sebi da dopuste tolki poraz ....Salvatore Guliano napisao:kakvi su ovo rezultati juce ?! pa kako Banvit i Bamberg mogu da izgube od Olimpije i Ankare ?! meni je ovo stvarno smesno takmicenje pravi miki maus kupMislim da je Ankara dobila Nižnji Novgorod u predtakmičenju. Ekipa u kojoj su nosioci igre naši: Rašić, vremešni Plisnić i Golubović
Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]