Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
Sta je sada u pitanju?
By horog
Bleda igra Novice Veličkovića protiv Ankara, index -1. Izdominirali Vanja Plisnić i Vladimir Golubović (16 p, 13 reb, 19 in), koji je ubedljivo prvi po indeksu uspešnosti u Evro kupu.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
kakvi su ovo rezultati juce ?! pa kako Banvit i Bamberg mogu da izgube od Olimpije i Ankare ?! meni je ovo stvarno smesno takmicenje pravi miki maus kup
By horog
Salvatore Guliano napisao:kakvi su ovo rezultati juce ?! pa kako Banvit i Bamberg mogu da izgube od Olimpije i Ankare ?! meni je ovo stvarno smesno takmicenje pravi miki maus kup
Mislim da je Ankara dobila Nižnji Novgorod u predtakmičenju. Ekipa u kojoj su nosioci igre naši: Rašić, vremešni Plisnić i Golubović
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
horog napisao:
Salvatore Guliano napisao:kakvi su ovo rezultati juce ?! pa kako Banvit i Bamberg mogu da izgube od Olimpije i Ankare ?! meni je ovo stvarno smesno takmicenje pravi miki maus kup
Mislim da je Ankara dobila Nižnji Novgorod u predtakmičenju. Ekipa u kojoj su nosioci igre naši: Rašić, vremešni Plisnić i Golubović
Ok ali ipak je bamberg jak tim ne znam kako sebi da dopuste tolki poraz ....
By horog
Salvatore Guliano napisao:
horog napisao:
Ok ali ipak je bamberg jak tim ne znam kako sebi da dopuste tolki poraz ....
Evo Bamberg izgubi i kod kuće od Ankare. Naši opet dobri (Plisnić, Golubović, Rašić). Novica slab.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]