Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac napisao:Slazem se ja da je njegova realna pozicija 4, ali videces da ce igrati 5 i da ce Mega igrati jako brzo, prakticno sa dva pleja i dve cetvorke u ekipi. Osim toga, ovi igraci koji ce biti na 4 mogu da igraju i ispod kosa, tako da u napadu Jokic nece igrati klasicnog centra, ali mislim da ce u odbrani on cuvati petice vise nego cetvorke. To je moja pretpostavka.
Sve u svemu fali im bek i prvi centar da se ukljuce u borbu za izlazak u Evropu. Evrokup bi trebao da bude cilj Mege u narednoj sezoni. Mnogo bi znacilo mladim igracima da igraju i utakmice u Evropi i dodatno napreduju.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Mega ukoliko sam dobro protumacio vest, izgubila prvi prirpemni mec protiv FMP-a 87:83. Najefikasniji kod Mege bili Krstic 17, Miljenovic i Nikolic po 13 i Jaramaz i Marelja po 10 poena. Nadam se da ce uskoro biti i kompletne statistike.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac napisao:Mega ukoliko sam dobro protumacio vest, izgubila prvi prirpemni mec protiv FMP-a 87:83. Najefikasniji kod Mege bili Krstic 17, Miljenovic i Nikolic po 13 i Jaramaz i Marelja po 10 poena. Nadam se da ce uskoro biti i kompletne statistike.
Nikolic je onaj Crnogorac sto igra 4 ili 5 ?
Korisnikov avatar
By Peja
Treba pogledati po facebook ili twiter profilima, mozda se tamo sam hvalio izgledom :D Zexx je nadlezam za d. mreze :D :D :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Peja napisao:Treba pogledati po facebook ili twiter profilima, mozda se tamo sam hvalio izgledom :D Zexx je nadlezam za d. mreze :D :D :D
Jeste,pa da me optuze da lose pisem i za Megu.. :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Peja napisao:Branice te @student prava :D
Provalio sam,malo vas je cke za neki obracun.. Dok mi je tu bio Nook,imao sam ledja,sad svi nesto cile-mile.. :lol:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 78

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]