Stare teme
By SinisaBL
Pink Panther napisao:čutura je dogovorio sa novim zagrebom,ali nije zaigrao.
isto ljeto je želimir obradović potpisao za zagreb,ali radi ratnih tenzija se vratio u srbiju i neočekivano postao trener partizana.

da se vratimo na čuturu,on je 1992. otišao u split i igrao tamo do 1994. fine novce je uzeo kad se trošilo pare od rađe,kukoča i tabaka.
da, u slučaju čuture je vjerovatno to slučaj. ovo za željka nisam znao, ali mislim da se sve treba staviti u upravo u taj kontekst. druga polovina 1991. je vrijeme opšteg haosa i sad kad bi analizirali pojedinačno kako su se ekipe sastavljale i raspadale bilo bi tu dosta zanimljivih stvari.

npr. slaviša koprivica iz mzt-a je potpisao za jugoplastiku ali nikada nije otišao. žeravica je zamijenio pavlićevića na klupi, započeo pripreme ali nakon prvih tenzija ih je napustilo pola ekipe (sretenović, pavićević, savić, borko radović, naumoski). slično je bilo u zadru sa trifunovićem i bodirogom, u šibeniku je predrag šarić (otac darija šarića) prvo bio mobilisan, pa su javili da je ubijen, oko toga je napravljen čitava afera, na kraju se ispostvilo da se radilo o dezinformacijama...bilo je još svačega.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
SinisaBL napisao:
Pink Panther napisao:čutura je dogovorio sa novim zagrebom,ali nije zaigrao.
isto ljeto je želimir obradović potpisao za zagreb,ali radi ratnih tenzija se vratio u srbiju i neočekivano postao trener partizana.

da se vratimo na čuturu,on je 1992. otišao u split i igrao tamo do 1994. fine novce je uzeo kad se trošilo pare od rađe,kukoča i tabaka.
da, u slučaju čuture je vjerovatno to slučaj. ovo za željka nisam znao, ali mislim da se sve treba staviti u upravo u taj kontekst. druga polovina 1991. je vrijeme opšteg haosa i sad kad bi analizirali pojedinačno kako su se ekipe sastavljale i raspadale bilo bi tu dosta zanimljivih stvari.

npr. slaviša koprivica iz mzt-a je potpisao za jugoplastiku ali nikada nije otišao. žeravica je zamijenio pavlićevića na klupi, započeo pripreme ali nakon prvih tenzija ih je napustilo pola ekipe (sretenović, pavićević, savić, borko radović, naumoski). slično je bilo u zadru sa trifunovićem i bodirogom, u šibeniku je predrag šarić (otac darija šarića) prvo bio mobilisan, pa su javili da je ubijen, oko toga je napravljen čitava afera, na kraju se ispostvilo da se radilo o dezinformacijama...bilo je još svačega.
rebrača je navodno (naglašavam navodno jer je to priča koja ide) sve dogovorio sa jugoplastikom,kao i nebojša razić iz cibone( potpisao ) ,tu bi bio i koprivica.uz spomenute srpske igrače ,genijalnog makdenonca naumoskog i ostanak tabaka,naglića i perasovića, dobivamo tim koji bi bez imalo problema ponovo osvojio kup šampiona unatoč odlasku najvećeg :oops:

kao zanimljiv podatak navodim kako je već bio napravljen plan da se stojko vrati u zadar,zamislite samo tim u kojem bi zajedno igrali arijan komazec i dejan bodiroga uz stojka po obručima :mrgreen:
By strelac
Jazine??Grad košarke.Uvek su bili najzajebanije gostovanje,bez obzira na sastav tima.Svaka čast za atmoru,navijanje i bodrenje ekipe.Publika koja je izuzetno dobro poznavala igru.To se sticalo,godinama.Jazine su nešto najlepse iz onog vremena.Nije nikakvo iznenadjenje bilo,da se gube utakmice u Jazinama. Titule su se osvajale ili gubile ne u Jazinama,već igrajući protiv Rabotnicog,Borca,Metalca.Bilo je za očekivati da se mnogi okliznu u Jazinama,ali ko prodje Skoplje,Cacak i Valjevo,taj je upisivao titule.To je bilo krajem 70 lh.Bilo je tu još ekipa,kao Olimpija,Sibenka,itd.KKP je izgubio titulu od Bosne iako je dobio Bosnu 2 puta,ali se okliznuo u Valjevu.Zadar je grad košarke.
horog napisao:Pitao sam nase drugare iz susedstva zasto Sesar nije napravio karijeru kad je imao neverovatne fizicke predispozicije. Nekako me podseti na naseg Cubrila.
Sesar je imao poseban mentalni sklop u glavi i to je to, teško za objasniti. Inače sam igrao protiv njega dvaput u juniorima, ako se dobro sjećam, baš ga ja držao. Bio je vanserijski, nije bilo toga šta nije mogao napraviti, igrao je čovjek s takvom lakoćom. Svi smo mislili da gledamo sljedećeg NBA igrača, no eto.
Al ste nabacali,ne mogu sve da pohvatam. :D Bodiroga,je prvo nudjen KKP.Krešo je prepoznao B.i KIci skrenuo pažnju da ima jedan klinac iz Zrenjanina koji obećava.Šta mislite,zašto nije završio u KKP??Odlazi sa Cosom u Zadari radi i trenira sa njim.Okolnosti koje ubrzo nastaju i Cosa kao pametan čovek,nalazi rešenje u Tanjevicu i šalje klinca kod Bože.Rebrca je došao u KKP 89.Na koju godinu mislite,kad kažete da se sve dogovorio.Mislim da to nije tačno.
ja mislim da u to vrijeme, znači kraj 91 pa do kraja te sezone, nije bilo moguće potpisivati igrače iz hrvatske koji su napuštali klubove i da iz tog razloga i bodiroga ali ni savić, sretenović i svi ti igrači su presjedili dobar dio sezone. sa tim da se bodiroga snašao i, kako reče strelac, na preporuku ćosića otišao u trst kod tanjevića koji je još uvijek igrao u drugoj ligi u kojoj nije bilo dozvoljeno registrovanje stranaca pa je presjedio drugi dio sezone, ali uz rad sa bošom napredovao. zanimljivo je da je tanjević preuzeo taj tim u trećoj ligi i za dvije godine napravio pravo košarkaško čudo na minimalnom budžetu i da je tada regrutovao anonimne fućku, kantarelu , de pola, bilo je tu još par budućih reprezentativaca, a onda se pridružio dino menegin, koji je sa 40 godina igrao za bošu praktično džaba. danas mnogi "stručnjaci" pljuju po tanjevići, naročito onaj retard tegi, a vjerovatno se radi o jednom od najboljih , ako ne najboljem domaćem treneru ikad. slično je napravio sa bosnom, ali to je druga priča.

Pink Panther, komazec i bodiroga su zaista igrali zajedno u sezoni 1990-91, to je sezona kada je komazec eksplodirao kao igrač, a bodiroga je ulazio sa klupe. imao je tek 16 godina.
SinisaBL napisao:ja mislim da u to vrijeme, znači kraj 91 pa do kraja te sezone, nije bilo moguće potpisivati igrače iz hrvatske koji su napuštali klubove i da iz tog razloga i bodiroga ali ni savić, sretenović i svi ti igrači su presjedili dobar dio sezone. sa tim da se bodiroga snašao i, kako reče strelac, na preporuku ćosića otišao u trst kod tanjevića koji je još uvijek igrao u drugoj ligi u kojoj nije bilo dozvoljeno registrovanje stranaca pa je presjedio drugi dio sezone, ali uz rad sa bošom napredovao. zanimljivo je da je tanjević preuzeo taj tim u trećoj ligi i za dvije godine napravio pravo košarkaško čudo na minimalnom budžetu i da je tada regrutovao anonimne fućku, kantarelu , de pola, bilo je tu još par budućih reprezentativaca, a onda se pridružio dino menegin, koji je sa 40 godina igrao za bošu praktično džaba. danas mnogi "stručnjaci" pljuju po tanjevići, naročito onaj retard tegi, a vjerovatno se radi o jednom od najboljih , ako ne najboljem domaćem treneru ikad. slično je napravio sa bosnom, ali to je druga priča.

Pink Panther, komazec i bodiroga su zaista igrali zajedno u sezoni 1990-91, to je sezona kada je komazec eksplodirao kao igrač, a bodiroga je ulazio sa klupe. imao je tek 16 godina.
Klub iz Trsta se zvao Stefanel. Jednom prilikom kad je posetio svoje rodjake u Vojvodini, dobio sam od njega navijacki sal Stefanela. Secam se da mi je pricao o igracu Bosne Mitrovicu za koga je rekao da ima sve osim kosarkaske drskosti i da zbog toga nikada nece biti veliki igrac, kakav jebio Kicanovic.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 42
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]