Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
https://twitter.com/chikaRile_drugi/status/753997042100342784
Korisnikov avatar
By Peja
Dovodjenje Djenke je dobar potez po meni.

Sto se tice sastava podrzavam ono sto Answer kaze, to je otprilike to..

Bice to sasvim dobra ekipa..
Korisnikov avatar
By skeske
Nekako mi je srce poraslo kad sam ponovo pogledao sta je radio u zavrsnici sezone :) . Mislim da ovo nece ispasti lose, dolazi u vec poznat sistem, kod trenera koji ga zna iskoristiti.
Ja i dalje mislim da ce Micic ostati, ali ako ne ostane dovesti Stefana Markovica pa da igramo paklenu odbranu :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja imam informacije da je Stefan najblizi Moskvi..
Korisnikov avatar
By Peja
Zex88 napisao:Ja imam informacije da je Stefan najblizi Moskvi..
to teo hoce da mu zahvali masnim ugovorom sto ga je pokrivao celu reprezentativnu karijeru :D
Korisnikov avatar
By MileBL
Voleo bih da ode u CSKA, to bi bila kruna njegove karijere, mada sam citao da je CSKA potpisom Kalugina stavio tacku na dovodjenje novih igraca za ovu sezonu.
To naravno ne znaci da Stefan moze doci kod nas jer mislim da on nije ciljna grupa igraca koje mi razmatramo.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jako velika je greska dovesti Carlsa. Jesta da igra dobru odbranu, ali ga u napadu nema na 10-15 utakmica zaredom. Da jedan od 5 meceva odigra odlicno napadacki je malo za beka koji ce biti jako skupo placen, a ne donosi nam neki kvalitet. Razocaran sam sa ovakvim igracem, jer nam pored njega fali ponovi rezervni plej i krilo, a i da nismo doveli njega isto to bi nam falilo, tako da nam je on samo visak u rosteru i samo ce smetati razvoju Gudurica, Dangubica i nekog novog klinca iz FMP-a.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ponovo radi bioskop :D

Slika
Korisnikov avatar
By Zex88
I definitivno TK ne ostaje..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Očekivano. Isćejfio je taj i spalove i kafane i žene, a prije uzeo novce i titule, komplentan provod :mrgreen: :mrgreen:
Šalu na stranu, srećno mu u karijeri, dobar je bio na malom kalemgdanu.

Jović ?
Dzenkins
Lazić, Gudurić
Simonović, Dangubić
Mitrović, Simanić
?
??

Aranotivć je valjda na pozajmici, u Megi opet.

Mali će problem biti ovo s fmp-om u aba ligi, trebaće bar 14 igrača prvom timu, mnogo je utakmica, zagužvan termin, sumnjam da neće biti manjih povreda i preskakanja utakmica, a uz to i umora.

Legenda i Dejo trebaju naći 3 visoka igrača što je sizifski posao u ovom trenutku, malo slobodnih igrača, a usput i bogate ekipe ganjaju centre + nba ekipe, biće vuneno.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 198

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]