Stare teme
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Ljudi kad vec otvaram dusu,nek ide zivot.
Dosla ortakinja iz Mekiska,bila na nekoj razmeni i donese tekilu sa crvom.krenemo da cirkamo i ja prozdrnem crva naravno.totalni prekid film,to je najludje nesto koju sam probao ikada.
ne znam da li je od pijanstva cistog,zelim da verujem da je od crva.muvam kao neku ribu i u jednom trenutku gubim ravnotezu i padam kao sveca u sred sobe gde je glavni 'stejdz',ona me podize ja razmisljam da li da se pravim da nije videla(iako me podize) ili da se proserem tipa pao sam na dupe od tvoje lepote.naravno,napravim se lud kao da nista nije bilo.cak se poljubimo posle.
nisam znao gde bijem.u jednom trenutku sam terao ortake da jedemo hranu za ribice,sto je najgore svi su probali,samo sam ja konj uzeo i repete.haos.ooo happy day(s)
Korisnikov avatar
By Karaburac
Onaj lav jos i nekako, ali onaj jelen strong necu vise u zivotu da pijem (mada planiram uopste jelen da izbegavam u sirokom luku). Ja reko' pivo ko pivo samo malo jace, kad ono neka hemija naredjam im se majke svima u Milicic fazonu ko je ono napravio. Ceo dan sutra sam se osecao kao da sam prelezao pegavi tifus.
By kosta76
Shomy_lee_jones napisao:Ljudi kad vec otvaram dusu,nek ide zivot.
Dosla ortakinja iz Mekiska,bila na nekoj razmeni i donese tekilu sa crvom.krenemo da cirkamo i ja prozdrnem crva naravno.totalni prekid film,to je najludje nesto koju sam probao ikada.
ne znam da li je od pijanstva cistog,zelim da verujem da je od crva.muvam kao neku ribu i u jednom trenutku gubim ravnotezu i padam kao sveca u sred sobe gde je glavni 'stejdz',ona me podize ja razmisljam da li da se pravim da nije videla(iako me podize) ili da se proserem tipa pao sam na dupe od tvoje lepote.naravno,napravim se lud kao da nista nije bilo.cak se poljubimo posle.
nisam znao gde bijem.u jednom trenutku sam terao ortake da jedemo hranu za ribice,sto je najgore svi su probali,samo sam ja konj uzeo i repete.haos.ooo happy day(s)
hahahahahahhahahhahahahah :dance: :dance: :dance: Nek ide mladost :D
By flameni
Zena na LSD-u.Odgledajte pazljivo, vrlo zanimljiv klip!

[BBvideo 560,340][/BBvideo]

edit: dali su joj nenormalno vecu dozu
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Shomy_lee_jones napisao:Ljudi kad vec otvaram dusu,nek ide zivot.
hahahahahahahaha SUZE

Molim gradske oce da se i ovde otvori tema pod nazivom Predlozi za post meseca
By kosta76
Shommy....Ako ce ti biti lakse, ja nosim jednu kornjacu na dusi. Onu malu akvarijumsku. Razlika je u tome sto je ova crkla jer je jela sve sto i ja. Dok je jela njenu hranu, bila je dobro... :lol:
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Slika

JA hocu ovaj avatar. Shommy je dokazao da je dijabola na kvadrat. Ali treba da javi nasoj dragoj koleginici da nas ispostuje za ovu nedelju, realno.
Ja moram da pohvalim vinjak kao pice koje je vrhunska inspiracija za idiotluke
By Knofler
Da i ja otvorim dusu. Gimnazija, 3. razred, tek poceli da pijemo konstantno. Odjeljenje sa tek 8 muskaraca.
Ekipa od nas 6 je pila svakog dana.
Ortak je cesto imao prazan stan i tu smo lokali ko stoka. Jedan drug, Milija se zvao-Mica Pokojni od miloste ,bio nam je kao maskota i cesto na udaru.

I sad jednom prilikom odu on i jos dvojica ispred nas da pospreme stan a mi ostali svratimo u kladzu pa potom i u supermarket po alkohol.
Scena koju smo zatekli pri ulasku ce mi biti urezana do kraja zivota!

Btw, oni su bili dohvatili neku kruskovacu cekajuci nas.
Mica vezanih ruku za krevet i skinutih pantalona lezi na krevetu, Pacov lovi macku da je jebe a Djozga zapjenusenih usta drzi bejzbol palicu i premazuje je uljem da bi silovao Micu...

Nije stradao tada, jedva smo ga spasili ali po cijenu da mu ugase par cigareta na stomaku, to je jedino moglo smiriti ovu dvojicu. :D
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 59

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]