Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Tako je to u drzavi gde nema bilo kakve odgovornosti prema bilo cemu.
Proslosezonski prelazni rok je mogao naslutiti ovakav razvoj situacije, tako da me ne cudi sto igraci redom odlaze jer su prevareni, takodje ne bih se iznenadio ukoliko Radonjic ne ostane trener, nema smisla raditi za dzabe i da te usput jos neko pravi budalom.
Korisnikov avatar
By skeske
Vrlo je bitno otjerati govnjivom motkom Andreja i njegove pulene cim pridju klubu. Ok, braco ne da pare, bahati se i pokazuje moc, ali neces jebem li ti mamu zvaljavu!
Igraj sa juniorima dok moze, ugasi se i cao!
Korisnikov avatar
By Zex88
Kad je postalo ok da KKCZ bude privatna prcija blize i dalje rodbine Nebojse Covica? Da igramo sa juniorima i da se ugasimo jer je jedino Covic dobar za Zvezdu? Naopako onda.. Rezultati su u dobroj meri prikrivali nepotizam,Mekele i ekipu,Fmp.. A za rezultate je mnogo zasluzniji Radonjic..

Vrlo je jednostavno,ti kao predsednik kluba imas obavezu da obezbedis funkcionisanje kluba-ne mozes to da uraids,majstore povuci se i prepusti drugom..
Korisnikov avatar
By skeske
Slazem se da se Covic treba povuci ako je nesposoban da nadje pare. Ali zvaljo Andrej Vucic NE! Ne moze seljacina razmazena da se igra menadzera.

Sa druge strane, vrijednost infrastrukture FMPa je podcijenjena, kao i uticaj Covica na neke druge stvari koje su nas jebavale godinama prije, ali vidjece se uostalom....

U svakom slucaju, kratko je pamcenje, poletilo se, necemo juniore, hocemo evropsku Zvezdu, a ne sjecamo se kako je "evropska Zvezda" prosla kad su se neki drugi igrali sa njom.... Takodje ne sjecamo se da ni ovog sto smo dozivjeli ovih godina ne bi bilo da mi Subotic, Lazic, pa i Cvetkovic i Nedovic nisu cackali mozak te famozne godine 2011 ili kad ono bi...
Korisnikov avatar
By Zex88
Da bi diskutovali koliko nam donosi infrastruktura FMP-a,moramo prvo da vidimo brojke.. Kako troskova odrzavanja,tako i prvog tima FMP-a. Pa da vidimo da li se nama isplati da to sve finansiramo..

Sto se mene tice,pamcenje je sve samo ne kratko,pamtim ja kakvo je zlo i jedan od prvih saradnika (ko je rekao Mirko?) i gde smo bili 2011 i budzeta od 300k za sezonu (neobezbedjenog)..

Ja sam ovome pricao i prosle godine,MI NE SMEMO DA SE ZADUZUJEMO i da poslujemo kako vole danas da kazu nedomacinski.. Spominjao sam i igranje sa klincima,pruzanje sanse ranije,itd..

Evo uzecu primer: Kojom naukom se moze opravdati dvogodisnji ugovor za Milka Bjelicu u vrednosti od 350k evra po sezoni? Mi moramo da nadjemo neki miks izmedju Zvezde i Mege,sve drugo je vrlo lako lomljivo..

Zvezdu treba da void neko ko moze da obezbedi da klub normalno dise,a ne neko ko se dopisuje sa Partizanom.. Ime mi nije bitno..
Korisnikov avatar
By skeske
Njegov LICNI rat sa Partizanom datira mnogo prije Zvezde, to me puno i ne zanima, Zvezda je tu izolovana, momci su radili u miru, Radonja nije dobijao pitanja tog tipa jer je zauzeo taj stav i to mi je ok.

Treba preispitati propuste u pojacanjima, ali i to opravdavam, grijesi se, ali tu si i pozitivni primjeri, Simonovic, Lazic, Guduric, Dobric, Cirbes, Djenka, Kalina, Jovic, Milerr, Markus u prvom mandatu itd... Mislim, znam da mi nismo Fener pa da kao Obradovic sto plati Beneta milione i nikom nista, ili Barsa plati basnoslovno 5 igraca i bude prelosa, Makabi da ne pricam i sl, ali mogu im oprostiti promasaje, posebno ako je Radonja promasio, jer daleko je vise pogadjao i toliko srece nam je donijeo.

I taj Mekel i Sofo su lekcija, Zvezda je rasla uz te promasaje, dosao je Miler, dosao je Djenka ponovo, dosao je Kuzma, nije se zurilo sa kecom po svaku cijenu kao sa Mekelom itd itd....

Ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji bi prihvatili diletante bez imalo znanja i sposobnosti samo zato sto je bato mocan pa im zeli kupiti igricu.
Korisnikov avatar
By The Answer
Čuj ovo Andrej je jedini spas... kad se sad nisam ispovraćao.

Da li će Čović da ostaje ili ne jebe mi se, nikad me nije preterano ni tangiralo ništa drugo osim toga ko trči po parketu i ko komanduje sa klupe ali ako je ono jedini spas spasa ne mora ni biti!
Korisnikov avatar
By MileBL
Pogresno sam se izrazio, ali nisam nigde procitao da je jos neko osim Andreja zainteresovan da preuzme klub, uglavnom treba nam neko ko je sposoban a kako ce se zvati nije ni vazno.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 174
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]