Stare teme
Korisnikov avatar
By Drex
po meni Španija, VTB i Turska su beton, a poslednjih godina nas je i Nemačka lagano prešišala.

Grčka je specifična jer su prve tri ekipe puno bolje od prve tri ABA, dok je ostatak lige jako loš, možda na nivou ABA, ili malo ispod.

Italijanska je svakako jača iako nema ekstra klasu, ali oni imaju tradiciju dovođenja odličnih amerikanaca tako da naše srednje i lošije ekipe ne bi imale šansu sa Skavolinijem, Sasarijem, Pistojom, Brindizijem...

Mislim da je ABA bolja od francuske, i jedna i druga su na nekin način razvojne lige, a čini mi se da ABA ima bolje trenere i disciplinovaniju košarku. Nikada nisam mogao gledati francusku ligu, nema nijedna stvar koja bi me privukla samo.
By grobiale
Konacno smo doveli posle godina i godina cekanja igraca tipa Vilija Solomona. Ovaj Markus Pejdz je ubica od igraca. I veoma sam zadovoljan dolaskom Alekseja Nikolica koji je jedan od najboljih defanzivnih plejmejkera u Evropi. Priča se u o dolasku Raduljice. Za sada ide i bolje nego što sam očekivao.
Korisnikov avatar
By MileBL
Drex napisao:
Mislim da je ABA bolja od francuske, i jedna i druga su na nekin način razvojne lige, a čini mi se da ABA ima bolje trenere i disciplinovaniju košarku. Nikada nisam mogao gledati francusku ligu, nema nijedna stvar koja bi me privukla samo.
Takticko tehnicki smo mi visoko u evropskoj kosarci ali nas finansije opasno kolju, nemamo discipline u isplati a i ugovori koje nasi klubovi nude se tesko mogu porediti sa inostranstvom a trziste igraca je otvoreno...
Korisnikov avatar
By Poska
Korisnikov avatar
By Lucky
Pazi, nema onog zgusnutog rasporeda u prvih nekoliko kola.

Послато са Redmi 4 уз помоћ Тапатока
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 166

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]