Stare teme
By podgorica
Zex88 napisao:

Ja sam pljuvao SPahiju.. :D

Sto se Dzikica tice,mislim da se nije snasao u ovoj situaciji..Deluje mi da je bas pogresio sa sastavom i izborom igraca.. Takodje igra iz prosle sezone kojom je dobio Zvezdu ne prolazi na ovom nivou.. Plus nema domacinsko sudjenje(a ni teren).. Uglavnom,treba mu nesto sto ce okrenuti sezonu.. AKo nastavi ovako.. Neko ce leteti ili on ili igraci..

Zaista ima domaci teren ako sto. Drugo je sto je ogranicen trener i sto nije imao nikakav pecat ni prosle ni ove godine , prosle godine je napravio tim jer su bili sastavljeni od domacih pa su ginuli svi, a ove godine cim ima 5 igraca koji mogu da imaju loptu u ruke i ne mogu da igraju od lopte odma rasulo, nijedna akcija nista ne igraju, i prosle godine je bilo tako kad je tvrdo, igraju samo ivanovic i gordic,ove godine to ne moze tako jer crnci traze loptu, earl klark cim je primi ubije svaki protok, koti pogubljen jer mu nije nadjena pozicija, Suad za ovo malo nocas pokazao mnogo više od kotija. Da ne pričam koliko osjecaja nema za izmjene, i koliko ubija momentum igracima, kad su nam domaci igraci na terenu kidamo, cim udju crnje muku mucimo.

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Peja

Mislim da je ovaj deo strani/domaci igraci tacan i da je to ozbiljan razlog.

Svi mi sa foruma znamo koliko je razlicit pristup domacih i stranih igraca kad se igra jako takmicenje...

Prosle godine je Buducnost stvarno kliknula sa domacim igracima a onda se ove vratila na staro kad su dovodili kojekakve strance, cudi me da to Dzile nije shvatio..

Doduse, da se ne lazemo, nije bas da ima neki izbor domacih igraca sposobnih da igraju EL, ili da donose prevagu

Korisnikov avatar
By MileBL

Ovo me podseca na onu Zvezdinu sezonu sa Sofom, Mekelom i Tompsonom, tada je Misko sredio stvari, kontam da ce opet nesto slicno uraditi jer veliku vecinu igraca kao i trenera Misko zastupa.

Korisnikov avatar
By Zex88

Uf,ne slazem se nikako za domaci teren,Makabi npr ima bolji.. Prazna mesta,kop mali i na terasici.. Bolja je atmosfera na ABA ligi.. Ne znas kakva je divljina ovde.. Kad Pionir zapuca,uh.. Ko nije doziveo,ne zna sta je buka..

Slazem se da su problem stranci,ali kao sto kaze Peja,nemaju domaci kvalitet da donose pobede u EL..

Korisnikov avatar
By Poska

Ја се ни мало не слажем за странце. Наведите ми један тим тренутно у Ел где домаћи играчи доносе превагу, а да кажемо да је конкурентан за нешто? Moжда само Олимпијакос и то због двојца који када заврши каријере и то ће се променити и код њих. Поента није у странцима, него у континуитету тима. Будућност то нема, али они имају можда и још већи проблем у подели улога играча. Имаш 2 играча који су прошле године били све и све је ишло на њих, они ове године не могу то да раде на Ел нивоу. Довео си странце, који треба да буду носиоци, а ове сада треба да подредиш њима, није то ни мало лако. Такође, они су екипа са вероватно најкраћим припремама, јер им је доста играча било одсутно, Омић стигао скоро и тако. Поред овога, највећи проблем је континуитет и време. Ово прво вероватно и битније.

То не значи да је моје мишљење око њихових појачања добро, већ да када се генерално говори о странцима, не слажем се са вама. Да су омашили у довођењу јесу по мени, али треба сачекати још неко време ипак. По мени је селекција лоша, али не треба ни одмах да се праве резови драстични. Оно што је грешка је што се све доводи од истог менаџера, али то је већ друга прича... Уосталом, ово им је прва сезона у Ел.

Korisnikov avatar
By Gaja

Setimo se i Partizana prvih sezona u El. Tj nadam se da je ovo prva i jedina sezona Buducnosti u narednih 10 godina :D
I meni najvise bode oci sto hala nije krcata, posle toliko godina i snova o El ti ne mozes da napunis halu.
Mislim da je E Clark najveci promasaj, doveden je sa pedigreom a ne pruza ni priblizno.

Da se pohvalim :D
Slika

By podgorica

Ma to za salu i mene najvise pogadja ali imali smo veliki broj utakmica npr protiv Milana i CZV hala je bila rasprodata, ali ne dolaze ljudi sa sezonskim, to je problem. Sezonske karte kupuju sponzori jer tako finansiraju klub, ne daju kes, nego uzmu i kupe sezonske za te pare, i onda podijele svojim radnicima koji sjede kuci i smrde sa tim sezonskim jer ih boli q za košarku. A onda su karte za uzasna mjesta napucane po 7e , za malo ljepse mjesto 10e, da sjedes po sredini sale cijena je 15e, sto je generalno dosta para.

Dalje sezonske je uzelo brdo ljudi koji nisu isli u salu ne cesto nego skoro nikako, podgoricka fudbalska publika se odjednom prebacila na basket, jer od fudbala nema ljeba. Kop jeste mali jer smo kao grupa u kurcu, kao i vecina grupa navijackih po manjim mjestima, plus mi generalno nikad nismo pratili kosarku i nije da se na to nesto palimo, zato ima malo ljudi jer ima i grupa i pojedinaca koji ne prate kosarku nego i dalje bojkotuju. A za atmosferu je najvise krivo to sto kod nas ljudi nemaju osjecaja da se digne sala na noge svi pjevaju svi skaču, da pjesmom pravis pritisak na igrace protivnickog kluba i sudije, nego odma zvizduk sto ubija nasu pjesmu jer je kop dosta mali.. Ali na momente bude bas dobro, e sad to sto kazes za Pionir nije ni da je kod vas bila uvijek ludilo atmosfera, to ima partizan , na mecevima czv od bojkota delija atmosfera je bila kriminal, da ne govorim o popunjenosti sale.

Korisnikov avatar
By Zex88

Naravno da nije,nekad i fizicki nije izvodljivo.. Dodje do zamora materijala..
Ja ne kapiram PG zato sto je ovo prva EL posle xy godina.. Zato sam ocekivao da gori.. E da koliko je cena za sedista iza stubova? :D

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

By podgorica

7e :D

Sa galerije je vrhunsko mjesto da se gleda basket, a i ja sam ocekivao bolju atmosferu makar u prvih par kola, ali kazem ti ovdje ljudi i nisu pratili nesto kosarku, mnogo varvara ne prati košarku, karte ima previse pozera i ljudi koji su tu da bi pokazali na instagram da su tu. A bice i da svemu kumuje nerealno velika pauza izmedju one serije s vama kad je grad gorio i pocetka nove sezone.. veliki broj ljudi je bice se malo i ohladio, mada misljenja sam da su sad vec mnogi zazalili sto su kupili sezonske. Ali i te sezonske su dijeljene sakom i kapom moj drug je uzeo kartu jer mu tata zna Bokanovog kuma ono prijatelji su kao neki i ovaj mu zavrsio kartu ono sredina sale, ne moze bolje mjesto sem parter, naravno taj moj drug nije bio ni na Armani ni na Makabi.

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 45

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]