Zex88 napisao:Ja sam pljuvao SPahiju..
Sto se Dzikica tice,mislim da se nije snasao u ovoj situaciji..Deluje mi da je bas pogresio sa sastavom i izborom igraca.. Takodje igra iz prosle sezone kojom je dobio Zvezdu ne prolazi na ovom nivou.. Plus nema domacinsko sudjenje(a ni teren).. Uglavnom,treba mu nesto sto ce okrenuti sezonu.. AKo nastavi ovako.. Neko ce leteti ili on ili igraci..
Zaista ima domaci teren ako sto. Drugo je sto je ogranicen trener i sto nije imao nikakav pecat ni prosle ni ove godine , prosle godine je napravio tim jer su bili sastavljeni od domacih pa su ginuli svi, a ove godine cim ima 5 igraca koji mogu da imaju loptu u ruke i ne mogu da igraju od lopte odma rasulo, nijedna akcija nista ne igraju, i prosle godine je bilo tako kad je tvrdo, igraju samo ivanovic i gordic,ove godine to ne moze tako jer crnci traze loptu, earl klark cim je primi ubije svaki protok, koti pogubljen jer mu nije nadjena pozicija, Suad za ovo malo nocas pokazao mnogo više od kotija. Da ne pričam koliko osjecaja nema za izmjene, i koliko ubija momentum igracima, kad su nam domaci igraci na terenu kidamo, cim udju crnje muku mucimo.
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka