Stare teme

Ko osvaja zlatnu medalju?

1. Francuska
10
21%
2. Španija
5
10%
3. Srbija
22
46%
4. Hrvatska
3
6%
5. Nemačka
Nema glasova
0%
6. Italija
1
2%
7. Litvanija
Nema glasova
0%
8. Slovenija
1
2%
9. Grčka
6
13%
10. Neko drugi
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Ozbiljno pitanje : Djentile maši kucanje - povlači obruč - zar nije trebalo lopta Litvancima da pripadne?
Korisnikov avatar
By Jef Costello
@Kum @Zex
Hvala.

Od četvrtfinala sa Grčkom prošle godine furamo ove lude brojke.

Djentile je po meni fenomenalan igrač.
Uz Šredera i Osmana najbolji mladi igrač u Evropi.
Korisnikov avatar
By rudonja
Da se pobijemo protiv ovih revolverasa pa sta bude.
Korisnikov avatar
By Peja
Generalno gledano to su najbolje 4 ekipe..Tako su i kladze rekle na pocetku, Grci Italijani i Hrvati su bili potencijalna iznenadjenja ali nisu dogurali

Mislim da smo mi favoriti prekosutra i navijao sam da igramo protiv ovih, s zabarima nikad nisi nacisto.
Francuska Spanija, mislim da je Pauu i ovakvoj ekipi dosta i 3. mesto

Nadam se da nema sansi da Litvosi ponovo 11/18. naprotiv
Poslednja izmena od Peja u Sre Sep 16, 2015 11:18 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Gale
Vincent Vega napisao:Đentile fura bradu da bi sakrio koliko mu je porasla vilica. Zajeb'o je Wade-a.
Odlična tekma za sada.
Haha, nadam se da ovo nije tačno - ali deluje tako, nema šta.

Inače, navijao sam za Italijane. U svetu u kome svi imaju glavu i rep, lepo osveženje bi bilo da borbu za medalju vidi ekipa slobodnih strelaca. Litvanci su mnogo košarkaški pismeniji ( zato su i dobili utakmicu), ali nisu ni izbliza tako zanimljivi.
Pola meča razmišljam o Barnjaniju...Taj čovek je kao centar tragičan. Živo me zanima bi li se on mogao upotrebljavati kao četvorčica i da to lični na nešto? Da čuva Bjelicu, Mirotića i slične tipove?
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
@Gale
Rekao bih da se u tvojoj poslednjoj rečenici upravo krije odgovor zbog čega Barnjani nikako ne bi mogao da bude četvorka.
Korisnikov avatar
By skeske
Pravo nas sere, ne mozemo igubiti od Litvanaca. Jebote, nemam nikakvog straha od poraza :D . Udjemo u finale i odigramo muski, jebe nam se, mozemo sve dobiti! :D
Inace, cika Novosel je gledao da drvosjeca daje 16 poena za 15 minuta na parketu ili tamo neki Teodosic ima 14 asistencija... a mali Bjelica 14 poena i 10 skokova...
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 65
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Prema toj tabeli smo imali duplo veći budžet od Ža[…]