Stare teme
Korisnikov avatar
By Kure
Čestitke momcima...
Ostaje žal što nismo probali zonu. Em bi čuvali snagu, em su oni kamenjari...

Još jednom sve čestitke momcima, uopšte nisam razočaran...
Korisnikov avatar
By GrobarPG
Није лоше Мицић и Новак заиста их стављали у проблеме. Наших неколико грешака плус неколико судијски су одлучили. Селектор користи 7,8 играча није јасно зашто није игра Шалић без на почетку сигурно би много помогао. Селектор је могао много боље одрадити меч, требали смо 40 минута играти зону. Момцима је сад најбитније дати шансу у сениорској кошарци и намамо бриге за будућност.
Poslednja izmena od GrobarPG u Ned Jul 07, 2013 10:10 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Jomer
cestitke momcima, moramo u mladjim kategorijama da radimo na selekciji igraca, atletika na prvom mestu pa sve ostalo
Korisnikov avatar
By zola
Mnogo sam se iznervirao. Nisam ocekivao da cemo dobiti, ali izgubili smo na neverovatno glup nacin. Upropasti nas onaj Montrezi Herel, koji je neverovatno limitiran igrac. Milutinov me mnogo razocarao u ove tri utakmice, mek ko pamuk, busan ko sito. Jankovic nas upropastio sa bacanja. Pejton nam presekao 5-6 lopti
By kosta76
Filozofija je.-samo da oni igraju odbranu a u napadu ce presuditi napadacki talenat. Pa toga Ameri imaju vise nego mi.. Zajebi to. Nisam video ruku trenera na celoj utakmici. Korekcija sa klupe ne postoji. Sta koji ...trazi tajm aut, da ih odmori samo
Korisnikov avatar
By GrobarPG
Заиста је ова наша генарација много талентована и сви ти играчи морају играти у сениорској кошарци. Васа је вечерас показао да ће бити велики играч, заиста је пробијао Амере отварао шутеве саиграчима. Новак заиста има добра шут и волио бих га у Партизану.
Korisnikov avatar
By Mikoni
GrobarPG napisao:Није лоше Мицић и Новак заиста их стављали у проблеме. Наших неколико грешака плус неколико судијски су одлучили. Селектор користи 7,8 играча није јасно зашто није игра Шалић без на почетку сигурно би много помогао. Момцима је сад најбитније дати шансу у сениорској кошарци и намамо бриге за будућност.
Ne moze Salic igrati s ovim. Slabiji, sporiji, slabijeg odraza. Dva napada preko njega, dva kosa. Jos vise bi duvala promaja u reketu da je on igrao.
Mislim da je ovaj presing, s obzirom da su snaga, brzina, agresivnost, na njihovoj strani, moguce resiti samo u teoriji. U praksi, kako god se cinilo nama koji gledamo, to je vrlo tesko izvidljivo. Lako su stizali sve, svi im lete po terenu, cine da ono sto je protiv drugih ekipa zicer, bude tezak poen. Meni je jedino zao sto nismo odigrali malo cvrsce i bezobraznije.
Korisnikov avatar
By GrobarPG
kosta76 napisao:Filozofija je.-samo da oni igraju odbranu a u napadu ce presuditi napadacki talenat. Pa toga Ameri imaju vise nego mi.. Zajebi to. Nisam video ruku trenera na celoj utakmici. Korekcija sa klupe ne postoji. Sta koji ...trazi tajm aut, da ih odmori samo
Селектор је крив што му играју највише 7,8 играча много би помогло да је чешће мијењао.
Korisnikov avatar
By GrobarPG
Mikoni napisao: Ne moze Salic igrati s ovim. Slabiji, sporiji, slabijeg odraza.
Могао би зашто не, макар би се главни центри одморили и неби губили на ритму.
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 61

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]