Stare teme
By kosta76
GrobarPG napisao:
kosta76 napisao:Filozofija je.-samo da oni igraju odbranu a u napadu ce presuditi napadacki talenat. Pa toga Ameri imaju vise nego mi.. Zajebi to. Nisam video ruku trenera na celoj utakmici. Korekcija sa klupe ne postoji. Sta koji ...trazi tajm aut, da ih odmori samo
Селектор је крив што му играју највише 7,8 играча много би помогло да је чешће мијењао.
To je prica za utakmicu sa Australijom. Sto se tice Amera, mi imamo ogranicen broj igraca koji mogu uspesno da preuzimaju. Mozda je mogao da proba malo vise sa zonom ali.....Ispusacali smo se u prve tri cetvrtine sa snagom jer nije odreagovao u smislu lakse realizacije kod probijanja presinga, to bi Amerima znacajno oborilo agresivnost u odbrani. Pit bul ce da kida dok ne dobije par puta po tamburi kada se zaleti. Tako je i u basketu, a trener je tu da nacrta akciju a ne da samo aplaudira i bodri...Ali nema veze...Svaka cast momcima na srebrnoj medalji
Korisnikov avatar
By Lepus
E, ovo veceras je licilo na nesto. Licno sam prezadovoljan.
Korisnikov avatar
By dachakg
ne mogu da verujem da ovde ima kritika na nase momke! Pa dali su sve od sebe! Protiv ovih vanzemaljaca moras da das 200% mogucnosti ,ako hoces nesto i da imas sut preko 60%,sl.bacanja preko 90%,da odlicno gradis svoj kos,i da imas sto manje izgubljenih lopti! Mnoooogo tesko!!! Svaka cast momcima,ali istrucnom stabu,na celu sa sjajnim strucnjakom dejanom Mijatovicem,ali i "nasim" nikolom Markovicem! Da je srece,pa jos od ove sezone njih dvojica na celu Radnickog,naravno uz neprikosnovenog Maksu! ;)
Korisnikov avatar
By GrobarPG
У 2 минута изгубили меч. Против Амера 40 минута зона се игра то је кључ.
Korisnikov avatar
By Jomer
brate bolje ovako da izgubimo nego da igramo zonu 40, ovo su deca , treba individualno da se razvijaju ima vremena za timsku kosarku
Korisnikov avatar
By Antoine
GrobarPG napisao:У 2 минута изгубили меч. Против Амера 40 минута зона се игра то је кључ.
I ovako su nas ubili skokom u napadu, zamisli još da smo igrali zonu. Imaju oni i previše igrača koji mogu da razbiju zonu prodorom ili šutem i igraju previše brzo da bi zona funkcionisala.
By kosta76
Antoine napisao:
GrobarPG napisao:У 2 минута изгубили меч. Против Амера 40 минута зона се игра то је кључ.
I ovako su nas ubili skokom u napadu, zamisli još da smo igrali zonu. Imaju oni i previše igrača koji mogu da razbiju zonu prodorom ili šutem i igraju previše brzo da bi zona funkcionisala.
Tu si u pravu...mada, mogao je da proba kao iznenadjenje s vremena na vreme, na duzi period ne bi radila sigurno.
Korisnikov avatar
By GrobarPG
Американци ће улагати у ову екипу и неколико њих ће бити НБА звијезде. Ми морамо улагати у ове клинце да играју АБА и ЕЛ у нашим клубовима. Али ми имамо неке друге интересе.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Momcima svaka cast na borbenosti. Naravno da imam odredjenih zamerki na samu igru, ali to je sada manje bitno. Mijatovicem uopste nisam zadovoljan. Taktiku i mogu da mu oprostim, pustanje divljanja je mozda u perspektivi i dobro, ali ocajnu rotaciju igraca celo ovo prvenstvo ne mogu da mu oprostim. Prosto mi je nerazumljivo. Posle sinocnje utakmice sam znao da Jankovic danas nece moci da se sastavi, pa ne treba da budes nuklearni fizicar da znas da posle utakmice u kojoj igras 38,5 minuta sutradan tesko da ces biti na nivou.... To je najdrasticniji primer, mada takvih primera ima jos.

Ipak neke stvari me raduju:

1) Miciceva igra 1na1
2) Novakova hladnokrvnost i rasnost koju je pokazao u sutu
3) Jokiceva igra generalno
4) Milutinov mi se isto u sustini dopao u igri, mora mnogo da ojaca ali vidi se slif, pogotovo mi se dopalo kako je blokirao u par navrata.

Najveci problem nasih momaka je sto nisu navikli na ovakve utakmice, kada bi igrali redovno sa ovakvim protivnicima nasi bi se relativno brzo adaptirali.

EDIT: Mislim da je dobro sto nismo stavljali zonu, trebalo je nasima da osete malo kako je igrati protiv fizicki dominantnog protivnika za promenu.
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 61

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]