Stare teme

Ko osvaja zlatnu medalju?

1. Francuska
10
21%
2. Španija
5
10%
3. Srbija
22
46%
4. Hrvatska
3
6%
5. Nemačka
Nema glasova
0%
6. Italija
1
2%
7. Litvanija
Nema glasova
0%
8. Slovenija
1
2%
9. Grčka
6
13%
10. Neko drugi
Nema glasova
0%
By marquez
I drvena medalja je kontinuitet medalja. :D . Nece do toga doci, mislim i nadam se...trebalo bi Valanicjunas preko 20+, Macijulis opet da odigra utakmicu iz snova( nadam se da ce mu se isprijeciti Kalinic), da daju dvocifren broj trojki( nesto mislim da ce ih stati posle onog protiv Italijana). Njihovi svi igraci cijele eliminacije igraju na svom vrhuncu, dalje mogu samo da opadnu. A mi cekamo jos Nedovica, Bogdanovica...( mislim da ce on biti kljucni igrac veceras). A Francuzi su izduvani kao balon...ocekivali zlato kuci i sigurne OI, a treba da igraju za trece mjesto...
Korisnikov avatar
By Lika
Potpisujem Saleta, potpuno isto razmišljam, večeras se igra za zlato. Treba stisnuti presing na Kalnietisa cijelo vrijeme i općenito ne dopustiti im pik igru da im se time ne otvaraju i vanjski šutevi. Još jedna stvar koju je Sale ranije pisao, a to je da smo igrali zadnje dve utakmice da ne izgubimo, što je psihički strašan stres. Nemjerljiva je razlika između takvih i utakmica koje moraš pobjediti, potpuno drugačiji mindset, motivacija. Ovo večeras je utakmica za igrače poput Tea, Bogdana i Kalinića, pa od njih očekujem do sada najbolje partije na prvenstvu. Nemojte se iznenaditi ako se i Milosavljević večeras razigra. Vjerujem da će Đorđević početi sa Kuzmić petorkom kao i do sada, gdje će on i Marković braniti osovinu Kalnietis - Valanciunas, a lumberjack Bradulja bi trebao ući na ili već "pred odmor" Valanciunasa ili na rezervu, logično.

Bjelicu i Ercega neće posebno ni spominjati, jer oni bi trebali biti konstanta, pogotovo Beli ne smije imati loš dan.
Korisnikov avatar
By gramada
Drugari aj molim vas da pricamo do veceras samo za utakmici sa Litvancima iammo vremena nocas i sutra pricati sta cemo dalje.

Svi se slazemo da trebamo da branimo pik ali nije strasno i ako neki prodje i procice bitno je da nas ne rasture sa pikom i da onemogucimo skoroz Kalnietisa i koliko mozemo Maciulisa, ne plasim se njihovog suta i da ponove iz utakmice sa Italijanima samo je bitno kad se daju trojke ako su u tesnom rezulattu nisu toliko bitne , ako mi a sto se nadam igramo punim tempom sa skoro 12 igraca ne vidim kako mozemo da izgubimo, samo bez pritiska bice ok...............
Korisnikov avatar
By mmarko28
Litvanci su do meča sa Italijom šutirali za 3 - 32÷, znači ništa specijalno. Teško će ponoviti takvo šutersko veče. Uz to, mi smo ekipa koja najbolje brani šut za 3 na prvenstvu, tako da za to ne brinem. Brinem kako da rešimo Valanciunasa i Maciulisa. Maciulis je previše brz za Bjelicu, a prejak za Simonovića i Kalinića. Ercega nećemo moći mnogo da koristimo, posebno na 5, zato što onda nemamo kontrolu skoka. Valaciunas bi ga rasturio na ofanzivnom skoku. Takodje, pošto će Marković i Nedović ići na Kalinietisa, Teo će morati da se potrudi da odigra nešto što liči na odbranu na Seibutisu i Milaknisu. Odbrana bez faula na Valanciunasu, maksimalno moguće zatvoriti Maciulisa i terati Kalinietisa da rešava šutem spolja, pošto je očajan na ovom turniru. Slično je i sa Seibutisom koji nije ubacio nijednu trojku na turniru.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Peja
rudonja napisao:Gasol ce u finalu da ti 25+ poena, ali se bojim da ce ostale prosrati sut jer su danas bacali kamenje. Spanija igra sa 6 igraca jbte. Toliko o kvalitetu Spanacaa.
By Grobi
Parker pokazao da nema ono izmedju nogu,skoro nikad u karijeri nista nije odigrao kada je trebalo.Dusa me boli sto Milos Vujanic nije otisao u Nba ligu,tvrdim da je bolji igrac od Parkera.Bolji sut,sut preko ruke,brzi,bolja tehnika,dribling...skoro u svim segmentima igre bolji.Rezime Parker precenjen igrac tokom cele karijere.
Korisnikov avatar
By dovlimir
nikako nijesam uspio da nadjem link za ovaj all- star za mlade u Lilu. vidim da Vanja igra finu partiju. mislim da nam ide jedna fina plejada bekova: Guduric, Zagorac, Marinkovic... mislim, u zadnje vrijeme smo izbacili premalo vrhunskih spoljnih igraca. tu prije svega mislim na pozicije 1 i 2. poslije Rakocevica pojavio se Teo, pa tek onda Bogdan...
Korisnikov avatar
By mmarko28
Nisam siguran da bilo ko od njih može da bude vrhunski. Dobar da, vrhunski, možda samo Marinković. Gudurić i Zagorac imaju 20 godina. U njihovim godinama svaki naš vrhunski igrač je bio A reprezentativac ili barem na širem spisku. Oni nisu ni blizu toga. Što se tiče Vanje, on možda i postane vrhunski ali ima jako mnogo da uči i radi do tada. I da ispravi neke stvari u svojoj igri.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 65

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]