Stare teme

Ko osvaja zlatnu medalju?

1. Francuska
10
21%
2. Španija
5
10%
3. Srbija
22
46%
4. Hrvatska
3
6%
5. Nemačka
Nema glasova
0%
6. Italija
1
2%
7. Litvanija
Nema glasova
0%
8. Slovenija
1
2%
9. Grčka
6
13%
10. Neko drugi
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By Peja
mmarko28 napisao:Nisam siguran da bilo ko od njih može da bude vrhunski. Dobar da, vrhunski, možda samo Marinković. Gudurić i Zagorac imaju 20 godina. U njihovim godinama svaki naš vrhunski igrač je bio A reprezentativac ili barem na širem spisku. Oni nisu ni blizu toga. Što se tiče Vanje, on možda i postane vrhunski ali ima jako mnogo da uči i radi do tada. I da ispravi neke stvari u svojoj igri.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Guduric je valjda dosegao plafon za svoje godine, msm mvp EP u svom uzrastu,. sad ce igrati EL i smatram da njegov napredak ide lepo

zagorac ide drugim putem, potpune slobode u igri i mislim da ce se otimati za njega kao za jokaru na kraju sledece
Po meni obojica mogu biti vrhunski ali nije sad trenutak da o tome na ovoj temi polemisemo
By Edibledi
Česi u 3. 1/4 vode 72-40, protiv Letonije u utakmici za 7. mesto.
By Bojdo
Samo da kazem da je Zagorac ogroman potencijal, čiji razvoj ide malo sporije,, slično kao Bjelicin, ali ne toliko , malo brze ce napredovati.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Mislim da su Španci veoma zadovoljni ishodom drugog polufinala.
Korisnikov avatar
By Lika
Vincent Vega napisao:Mislim da su Španci veoma zadovoljni ishodom drugog polufinala.
Navijacu za Litvu svim srcem.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Kaže se "srcem svim" [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Naravno, i ja ću. Prava košarkaška nacija, po ko zna koji put sa zavišću gledam njihove navijače, organizovani, mnogobrojni, redovno prate svoju repku na svim takmičenjima. Svaka im čast.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Vincent Vega napisao:Kaže se "srcem svim" [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Naravno, i ja ću. Prava košarkaška nacija, po ko zna koji put sa zavišću gledam njihove navijače, organizovani, mnogobrojni, redovno prate svoju repku na svim takmičenjima. Svaka im čast.
Ima ih jedva 3 miliona, zive za kosarku, bez naturalizacije Amera, cak i kad im nije islo.
Naspram njih najveci foliranti i kalkulatori, sa ogromnom bazom igraca, ali ni to ih ne sprecava da naturalizuju. - pa to samo majka moze da voli

Gasol je klasa, bio je to sa 18 godina, ostao i u 35. Naklon za igru, ali Spanija nikad ne moze biti reprezentacija za koju ja navijam.
Korisnikov avatar
By lowone
Spanci ce ove nakantati onako momacki, ubedjen sam da im sudije nece dozvoliti hrkljus i da ce spance maximalno zastiti...Nama su u polufinalu sudili SPANAC I LETONAC! Bodiroga pitas li se ti ista u toj Fibi...
Korisnikov avatar
By Peja
prva petorka?

Teo ljulj Maciulis Bjelica Pau

sta mislite
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 65