Stare teme
Korisnikov avatar
By Kure
Свака част ФМП-у...
А ми прст на чело, појединцима ногу у дупе...
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ocekivao sam ovo da prodjemo,onako sa mukom do 35minuta a posle na fizikalije. Ali kada sam dosao kuci,video da ne igraju BB i Lovernj i video rezultat,mislio sam da cemo nesto u zadnjem minutu da prodjemo,ali nista.
Da smo prosli,napali bi kup 100%
Korisnikov avatar
By kontrabas
Kure napisao:Свака част ФМП-у...
А ми прст на чело, појединцима ногу у дупе...
И од мене честитке ФМП-у на победи. Шта да кажем, гледамо напред: ова утакмица (можда као ниједна до сада) показала је, тренутну вредност састава ван стартне петорке или боље четворке, јер центри су осим Милутинова сви играли, вреде. Значи да се у том погледу мора нешто дешавати у будућности. Не смемо дозволити да овакво састављанње тима постане икаква пракса.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Sve cestitke momcima iz FMP-a igrali su bolje od svojih vrsnjaka. Cestitke i momcima iz Kosjerica koji su se dobro borili sa Megom i casno izgubili. Ipak najvise cestitam doktorki koja je utrcala na teren da pomogne malom Aranitovicu :clap: :D
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Karaburac napisao:Sve cestitke momcima iz FMP-a igrali su bolje od svojih vrsnjaka. Cestitke i momcima iz Kosjerica koji su se dobro borili sa Megom i casno izgubili. Ipak najvise cestitam doktorki koja je utrcala na teren da pomogne malom Aranitovicu :clap: :D
E da jel to izmamilo povike baci s... da se igramo i osmeh Gasica? :lol: Nije bilo na TV-u a ova dvojica komentatora precutala. Moze i neka slika u odgovoru :D
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nisam slikao, imam limitiran telefon, ali krenula da pritrcava a ono sise landaraju, masala, masala. Fura onaj doktorski mantil raskopcan, nabila dekolte i roknula stikletine sa sve nekim jebackim naocarima. Cela tribina podivljala, cak se i devojke na tribini smejale :)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 20

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]