Stare teme
Korisnikov avatar
By bokibb
Karaburac napisao:Iskreno Igokea svoj dobar plasman najvise duguje dobrom startu sezone.
Oni su ekipa koja dobija ono sto treba da dobije, sto na kraju krajeva i jeste odlika iskusnih ekipa, ali i gube ono sto treba da izgube.
Ukoliko zanemarimo pobede u Pioniru protiv Zvezde (pocetak sezone, dok Zvezda jos nije uspela da se poveze) i protiv RKG-a (ista prica) ostale pobede su bile protiv slabijih ekipa. Utakmice sa Olimpijom i Cedevitom koje su evroligaske ekipe su obe izgubili. Istina jako tesko, ali su ih izgubili.
Jesu oni nezgodni i iskusni, ali mislim da ce ova utakmica mnogo vise zavisiti od nase nego od njihove igre. Tj, ako mi odigramo dobro ne sumnjam u pobedu.
Igokea je pobijedila Olimpiju i to u Laktasima, mozda se sjecate kada su se sudarili Waters i Baynes... Iygubili od Cedevite u zadnjoj sekundi wRIGHT POGODIO PREKO RUKE TRICU I OD zADRA KADA NIJE IGRAO Edwards i kada je Hamonds promasio 4 slobodna bacanja na kraju a izgubili pla kosa...
Korisnikov avatar
By No4
RTRS prenosi utakmicu veceras.Pa ko ima tu televiziju moze da gleda, linkovi su uzasni, pokusavam da pratim KKCZBG i tuga.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
posto vidim da su neki od vas gledali zvezdu, sta mislite o Planinicu ? decko je '90 godiste tj. Muslijev vrsnjak, ali je izdominirao centarsku liniju cz koja nije uopste slaba... igra ok, nosilac je decko zajedno sa Sutalom koji je solidan i mislim da bi jedini problem mogao da bude u slucaju eventualnog transfera nacionalnost... jbg

moze i misljenje o Sutalu decko je odigrao ovu tekmu dobro (gledao sam samo 2/2)
Korisnikov avatar
By Joomla10
Nije Muslijevo godiste, Musli je 1990. Sutalo je njihov najkonstantniji igrac ove sezone, ali je daleko od Partizana, dok bi Planinica umesto Gagica rado video.
Videcemo veceras, ocekujem da ce Gorda iz tekme u tekmu pokazati zasto je doveden, a i da ce rasteretiti Lea. Definitivno imamo talenat, vidi se da momci rade, rastu iz dana u dan, sto se mene tice, uopste nisam zabrinut za Partizan.
By strelac
Za godista ne znam,ali po kvalitetu igre trenutno je ispred Muslija.Decko koji ima perspektivu.
By milanezija
Olimpija se raspada protiv raspale Cibone. Ne bi me cudilo da igraci pocnu da im hvataju maglu vrlo brzo. Sta mislite o napadu na Baynesa?
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 1422
KK Partizan 2025/26.

Iz meni nekog neobjašnjivog razloga, Fern[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Kopiram objavu KSS-a. ''У17 репрезентацијa почела[…]

И званично Коди отишао. Измешана су ми размишљања.[…]