Stare teme
BogdanB napisao:Meni je zao sto Partizan nece da dodje.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Meni je zao sto nece da dodju Cibona, Olimpija i jos neki. Uopste mi nije zao sto nece da dodju KKP i KKCZ, Auto mi je BG registracija, pritisak mi se dizao zbog debila svaki put kad su KK i FK iz Beograda u gradu. Ja sam, srecom, ostao, na visokom pritisku, kuma nazalost nije prosla tako lako :angry-cussingblack: Retardi mali!
Ja sam samo prve sezone isao na vise utakmica, posle sam samo isao na KKP I po neki put na CZV dok je bila stara. Mozda sam zadnji put gledao CZV kada je Keselj igrao za nju (nisam siguran)

Korisnikov avatar
By Poska
The Answer napisao:
BogdanB napisao:Meni je zao sto Partizan nece da dodje.

Meni je zao sto nece da dodju Cibona, Olimpija i jos neki. Uopste mi nije zao sto nece da dodju KKP i KKCZ, Auto mi je BG registracija, pritisak mi se dizao zbog debila svaki put kad su KK i FK iz Beograda u gradu. Ja sam, srecom, ostao, na visokom pritisku, kuma nazalost nije prosla tako lako :angry-cussingblack: Retardi mali!
Таквих проблема немам, млад сам још за ауто :)
[shadow=blue]Povodom očajne situacije u kragujevačkom klubu emotivnim “pismom” na svom Instagram profilu oglasio se i nekadašnji košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Ratko Varda, koji je nosio dres Radničkog upravo u sezoni 2012/2013.

Tekst koji je postavio Ratko Varda objavljujemo u cjelosti:

“I dalje zemlja Srbija ostaje najslađe mjesto za kriminalce i grobare sporta! Koliko klubova u ovoj zemlji treba da se ugasi i odu pod stečaj?

Nažalost to je za neke koji imaju savjest ili za neke koji su izgleda maloumni i razmišljaju da su se u Srbiji stvari promijenile i možemo da održimo nešto što se zove najveće blago ove naše Srbije (SPORT)!!!

Očigledno to se nikad neće promijeniti, uvijek će kroz sport da se gledaju sopstveni interesi, a to su oni sa fakulteta KUU (Kradi Uništi Ugasi) napunimo sopstvene džepove.

Da stvar bude još slađa niko neće odgovarati. Najlakše je ukrasti novac i poslije tražiti pomoć države! Države čiji je počasni predsjednik niko drugi no dojučerašnji ministar finansija naše zemlje Srbije!

Lepo je Gagi Jovanović u jednom filmu rekao, mislim da je Profesionalac, nije Milošević kriv! Mi smo govna i on zna da smo govna! I kad mu budemo dojadili on će da pusti vodu i govna će da odu.

Tako odlazi i sport iz naše zemlje, od kluba koji je bio na jedan šut od Evrolige do kluba koji se nakon 365 dana gasi! SRAMOTA!!!”[/shadow]
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jos jedan kosarkaski klub se gasi. Ne znam sta da kazem nego da sam ogorcen. Jeste da Kragujevac nije stvorio i da nije forsirao mlade igrace, vec stare i i ispustene mustikle, ali makar je bio klub koji je mogao da igra standardno Evrokup i da povremeno izbaci nekog Milosavljevica, ili sada Kalinica, Jovica i Bircevica koji su sticajem okolnosti reprezentativci ili Cakarevica koga je Partizan unistio...Spadosmo na dva slova i na Megu koja ce postojati i zavisiti od Miskove dobre volje.

THE END RADNICKI KRAGUJEVAC
Korisnikov avatar
By Karaburac
Zao mi je Radnickog, zaista jeste, ali kad sam pre dve sezone pricao da previse para bacaju na Terika, tandem Kengura, Vardu i kompaniju ispalo je ovde da sam ljubomoran, a ja sam se samo pribojavao onoga sto sledi posle. Neverovatno mi je da nasi klubovi rade iste stvari, prvo Vojvodina, pa Zvezda, pa Partizan, pa evo sad i Radnicki i niko da nauci iz gresaka onih drugih vec stalno idu sa nekom idejom ''nece to meni''... Zvezda i Partizan se iz govana u koje se uvale jos nekako i mogu izvuci na ime, ali ostali klubovi bi morali biti duplo oprezniji jer nemaju taj luksuz. Mozda to nije fer, ali je tako. Nadam se da ce Radnicki igrati barem kls, pa ako se konsoliduju kroz koju godinu da se vrate u ABA ligu.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Gde trenutno igra originalni Radnicki, tj. koja liga?
A ovaj Radnicki može vrlo lako da nestane, kao sto je i dosao u Kg.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]