Stare teme
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Videh
Nego stvarno ovakve stvari mi samo daju na snazi stavu da ova univerzitetska reprezentacija i nema preterano smisla.
To su igraci koji bi vec trebalo da su napravili iskorak na seniorski nivo, bolje da leto provedu radeci na sebi individualno nego na ovakvom nekom beznacajnom takmicenju.

Pa ovo ni skaute ne zanima...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa nije bas tako, bilo je igraca koji su posle univerzijade napravili ozbiljne iskorake u karijeri. Ukoliko nista drugo barem dobijaju malo ozbiljniji trening, jer treba imati u vidu da dobar deo ovih igraca i nema uslova za kvalitetan trening, ma koliko ovo jadno zvucalo.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
To da nemaju uslov stoji, jbga toga sam svestan. To sto su napravili iskorake ne znam koliko ima veze sa univerzitetskom, koliko sa nekim kasnijim sazrevanjem.
Ja se nesto nosim mislju da ni ovde nisu neki treninzi za podizanje individualnog kvaliteta, vec ona nasa boljka da sve podredimo rezultatu, ma koja to selekcija bila.
Mozda gresim, nisam iskljuciv, ali moje neko misljenje.
Ok bi mi bila ova prica da su to igraci koji nisu imali "spotlight" do sada, pa kao prilika da se pokazu, ali Novak, Pot, Pesakovic... igraci koje je (kosarkaska) javnost vec upoznala. O njima se vec dosta zna...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Sa poslednjim redom se potpuno slazem, ali ima i ovde na forumu nekih koji su me posteno opljunuli kada sam slicno predlagao (hvala Bogu, manjina).
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Pobedili smo Svajcarsku 58:41
SRBIJA: Pot 10, Novаk 2, Pešаković 4, Dobrić, Kutlešić 2, Avrаmović, Torlаk, Mаreljа 16, Jovаnović, Drenovаc 16, Todorović 2, Milovаnović 6.

ŠVAJCARSKA: Apаvou, Kаzаdi, Afolter, Sаvoj, Stаrkmаn 3, Louistаnt, Stenmen 11, Mаdiаmbа 4, Gаljаrd 8, Lаndenberg, Dubаs 9, Božović 6.

Cudi me da smo dali ovako mali broj poena, a odbrana je po svemu sudeci bila odlicna. Marelja i Pot kao sto sam ocekivao su i vodje ovog tima, a prijatno me je iznenadio Drenovac koji bi mogao mozda da igra ABA ligu za neki nas tim ( Mega, Metalac, a mozda i Partizan ). Novak je podbacio.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Obilicu sta je sa tobom? Okacena je vest na prethodnoj strani vezana za ovu utakmicu.
Korisnikov avatar
By Lepus
Tolika prica o Jovanovicu, a on se jos ni u strijelce nije upisao na tri utakmice. Pitanje je da li uopste igra?!
Korisnikov avatar
By Karaburac
Videcemo, protiv Amera bi trebalo da bude prenosa. Poznajuci nase junake, verovatno ni ne igra.
By Edibledi
Neće biti prenosa, bar ne na RTS-u.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]