Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ako smo vec doveli Djenku, ne treba nam stranac na pleju, ako ostane Jovic. Ja bih svim silama onda jurio Jaramaza, jer nam treba domaci plej koji ce ove godine igrati 15 minuta i sticati samopouzdanje, a sledece sezone biti startni plej. Jaramaza bih doveo na 4 godine.
Gudaitis na ugovor od 3 sezone nije lose resenje. Litvanski Veseli, sa mozda malo boljim sutem. Veseli jer kuca kao lud.
Kuzmic mi se ne svidja, mislim da je losija opcija od Stimca, ali ajde domaci je igrac, mozda napreduje. Ume da skoci i da igra odbranu. Sad nam fali jedan dobar centar, poenter.
Korisnikov avatar
By MileBL
Za Obilica: Rebic>>>>>Jarmaz

Zadovoljam sam dovodjenjem Kuzmica, prizeljkivao sam ga i ranije u nasem timu, sada mi se zelja ispunila.
Korisnikov avatar
By Mikoni
ULTRA KOŠARKA napisao:Meni je Kuzmić sjajno rješenje, ali kao back up, ako bude prvi centar mogla bi suza bjelu bluzu kvasiti.
Upravo.

Bilo bi super da je on upao umesto Štimca. Ali ako su on i Mitrović u planu kao prve opcije pod košem, biće zajebano.

Mada, možda je rezon da ćemo ove godine imati napadački opasniju bekovsku liniju (ako gudura i dangubić napreduju, a dženkins bude u pristojnoj formi, plus još neki plej), te defanzivne rupe na krilnim centrima, pa im je cilj imati defanzivno dobrog centra.

I dodatno, realno je da zbog migracije u NBA, Evroliga ne bude baš toliko jaka, kao što se isprva očekivalo.
Korisnikov avatar
By MileBL
Citavo vreme sam imao neki predosecaj da cemo dovesti Milka Bjelicu i evo to se ostvarilo.
Njegova najveca prednost je sto moze igrati podjednako dobro na obe centarske pozicije. Radonja je radio sa njim u crnogorskoj reprezentaciji, vjerovatno ima plan i ulogu za njega u timu.
Korisnikov avatar
By Lucky
Vrlo dobar igrac ali mi se ne svidja sto ce ovim Simanic izvisiti za minutazu a pretanko za centra sa Kuzmicem. Jedino ako ce Mitrovic otici.
edit:
Uz to je jos i stranac.
Korisnikov avatar
By Zex88
Mozda ovo znaci da ce Borisa u FMP?

Ne znam,ne svidja mi se potez,nije mi za poziciju startera,a opet vec imamo rezerve..
Korisnikov avatar
By Zex88
Kao sto ima veza sa GSW,postoji i sa Bjelicama :D

Slika

Slika
Slika

Ne mogu da nadjem Milku u dresu Zvezde pa moze i ova :D https://twitter.com/MilkaBjelica/status/326746791057952768
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 198
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]