Stare teme
By grobiale
Mondo piše da dolazi Kim Tili, od prilike jedini igrač Olimpijakosa koji bi mogao da dodje kod vas. Vi ne znate gde bijete. 10 centara imate u sastavu a ovaj Tili je raspad od igraca već sezonama unazad. Kao da vam ja vodim prelazni rok.
Korisnikov avatar
By Karaburac
grobiale napisao:Mondo piše da dolazi Kim Tili, od prilike jedini igrač Olimpijakosa koji bi mogao da dodje kod vas. Vi ne znate gde bijete. 10 centara imate u sastavu a ovaj Tili je raspad od igraca već sezonama unazad. Kao da vam ja vodim prelazni rok.

Slabo pisem u poslednje vreme, mada vas citam.

Grobi majke mi dominiras kao u najboljim danima, nemas pojma koliko si me lepo nasmejao sad :D
Korisnikov avatar
By MileBL
milanezija napisao:Cirbes Ristic, meni su oni nekako isti profil

I ne zaboravite da je od Cirbesa Jovic napravio centra
Moze se tako igrati samo trener treba imati muda da forsira svoj tip igre umesto da se prilagodjava protivniku, ako Tomic bude koristio samo teskase na petici ja mu skidam kapu.
By malinaro
Zvezda ide samo na islužene strane varijante,bez ikakve namere da razvija domaće igrače, i otrpi njihove uspone i padove.Sve je podređene kratkorčnnom rezultatu,koji kad izostane,postane dalekosežna gubitnička priča.
Ako Zvezda i Tomić ne ulože strpljenje i trud oko Simanića,koje sve raznovrsnije igra na EP-u, biće to izuzetno loše i po Zvezdu i po srpsku koašrku.
Korisnikov avatar
By Zex88
Malinaro,uz duzno postovanje,za vecinuod toga sto si napisao se ne slazem..
Ako smo nesto dobro radili prethodnih godina,to je razvoj domacih igraca (ne nuzno i mladih,to mogu da prihvatim)..

Prosla godina,koja je bila katastrofalna je izbacila Davidovca,Dobrica i donekle Jankovica kao dobre domace igrace..

Doveden je Ristic,ako on nije mlad i talentovan,onda jbg..

Feldin se menja Beronom,Cirbes menja Omica,Odzo Lesora(verovatno je takav plan).. Dakle zamenjujemo strance..

Ono sto mogu da prihvatim kao ogromnu gresku je igranje Keselja a ne Radanova..Borisa je sam kriv za svoj status..Ako on bude pokazivao i minimum znanja,igrace sigurno,ali ono je bilo tragikomicno sta je radio..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Peja
Odzo potpisao na 2 godine.

Objavile 'Novosti'

Dakle Cirbes, Odzo i Ristic. Jaka centarska linija za evropske standarde, bice zanimljivo videti kako ce se rasporediti minutaza
Korisnikov avatar
By Zex88
E sad nam treba dobar plej koji moze njih da razigra.. A i da moze za 2 i za 3,a jako i do samog kraja se podrazumeva. :D
Korisnikov avatar
By Peja
Markuze vrati se, gde god da si i u kakvom god stanju :D

Sa njim i Jovicem iz 2014/2015 bi 40 minuta napadali pikom
By malinaro
Zex88,

Sve zavisi od ugla gledanja i od ciljeva. Ako se neko zadovolji da Dobrić i Davidovac ulaze na kašičicu u igru, a da se zakuje na klupu Jovanović, otera iz kluba Radičević i Micić, Simanića i Radanova pošalje u FMP,a igraju nezintereovani a užasno skupi Feldin i Lesor,skup i loši Bjelica,a u rosteru drži skupi „penzioner“ Kešelja i najskuplji navijač Antić,onda se sve to može proglasti pametnom i primišljenom politikom kluba, a Zvezda proglasiti za klub koji razvija domaće igrače.
Užasna je istina da se tu Zvezda i ne pita već menđažer tviteraš,kojem nije u initeresu da neko razvija svoje igrače,već da sa lagera proda one koje skoro niko i neće. Al se zato lepo upakuje u patetiku. Čak i da se to što radi Zvezda može nazvati konceptom,onda mi svakako ovogodišnji Partizanov koncept popune igračkog kadra zasad deluje dugoročno smisleniji i perspektivniji.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 129

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]