Stare teme
By djomla
Realno, meni je žao što nije u Partizanu.

Bobi je sjajan igrač, ali je posebna priča pa se njim mora posebno raditi i mora imati poseban tretman da bi dobro funkcionisao. On u igri u potpunosti menja igru kako u odbrani tako i u napadu. Posebno u odbrani. Preostala četiri igrača će mu se na neki načim podrediti a to zahteva puno rada, vežbanja i uigravanja tima. Da li je Radonjić sposoban da napravi dva potpuno različita koncepta igranja i da li je Čović spreman da istrpi prva dva meseca dok se tim neuigra? Hm...

Uglavnom, nemate za čim da žalite. Bobi je veće pojačanje od Darka. Sigurno.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Ni meni nije najjasnije otkud ovako zla predvidjanja u vezi Bobanovih mogucnosti
Polako, mačija je trka do pojate.
Korisnikov avatar
By Kure
Nookie napisao:Polako ljudi,nisam ni ja najsrecniji sa Bobiskom,al polako samo....meni je najgore sto cemo mi dovesti neku atletsku cetvorku sada,a to znaci 0 minuta za Luku...to je meni veci problem nego Bobijev kvalitet...
U pravu si, bez skočne i brze četvorke, koja može preuzeti centra i istrpeti kontakt igru, ne vredi... Ko će krpiti Bobijeve rupe - Savović? :lol:
Luka je ispušio, kao i Cvele u ostalom... U najboljem slučaju biće treće opcije, jer kad se već rasipa niste ludi da ne kupite bekap pleja i četvorku...
Šta odjednom bi sa "interesima srpske košarke"? .!.
Glavno da se 2010 kukalo kako jedan jugoslovenski klub razigrava strance...
Korisnikov avatar
By Nookie
@strelac Ovo je prvi prelazni rok posle ihahaha vremena gde se igraci zapravi dovode planski. Trebao nam je bek da rastereti Rakoca,i potpisali smo jednu od vecih nada na ovim prostorima i to na 3 godne. Ocajnicki nam je skripalo na krilu doveli smo dobrog igraca na 3 godine. Nemamo centra,dovedemo najbolju slobodnu domacu opciju na toj poziciji(na stranu sto ja nisam najsrecniji sa njim,al on jeste bio najbolji od slobodnih domacih igraca)...stvarno ne vidim stihiju u ovome,cak cemo posle duzeg vremena imati tim na pocetku priprema...
@Kure Za Cveleta sam ocekivao da ce da ispusi,al sam stvarno mislio da ce se Luki dati sansa. Decko ima stvarno veliki potencijal,i ako ga vec necemo gurati,neka lepo raskinemo ugovor sa njim i pruzimo mu sansu da napravi karijeru...
Korisnikov avatar
By MileBL
Jedino kako bi mogao razumeti dolazak Bobija je da je on deo nekog veceg dila izmedju Zvezde I Mege odnosno Miska.
Korisnikov avatar
By Kure
MileBL napisao:Jedino kako bi mogao razumeti dolazak Bobija je da je on deo nekog veceg dila izmedju Zvezde I Mege odnosno Miska.
Slika

Nuki nisam gledao Luku na ovom turniru u Turskoj. Vidim da je imao super brojke, jedino me zanima jel' konačno igrao nešto na postu ili je šutirao?
Korisnikov avatar
By Nookie
Nisam ni ja gledao,al nisam primetio da se ispucavao za tri nesto. Kapiram da je sigurno dao nesto i ispod table,ne verujem bas da je sve sa poludistance. Inace bio je mvp tog turnira :D
Iskreno,ako se ne planiraju minuti za njega,ne bi imao nista protiv da predje kod vas i igra sa Lovernjom..ili bilo gde drugde,al smao da igra
Korisnikov avatar
By Karaburac
Kure, gledao sam Luku samo na dve utakmice u turskoj, ali to sto sam video uglavnom je napadao ledjima protivnike.
  • 1
  • 614
  • 615
  • 616
  • 617
  • 618
  • 624
Takmicenja mladjih kategorija

Na U16 gde smo uzeli zlato tri udarne igrle su bil[…]

NCAA & High School

Ništa konkretno. Zadnje što sam proč[…]

KK Partizan 2025/26.