Stare teme
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
@Julija - ne razumem o cemu pesnikinja to... Imas temu predstavljanje u kojoj nam novi clanovi (i clanice) ako zele kazu po nesto o sebi.
Mislim da ne bi bilo lose za pocetak, cisto da se malo bolje upoznamo.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Yopitsch-Kurz napisao:@Julija - ne razumem o cemu pesnikinja to... Imas temu predstavljanje u kojoj nam novi clanovi (i clanice) ako zele kazu po nesto o sebi.
Bio bi red da se svi ponovo predstave
Korisnikov avatar
By Julija
Yopitsch-Kurz napisao:@Julija - ne razumem o cemu pesnikinja to... Imas temu predstavljanje u kojoj nam novi clanovi (i clanice) ako zele kazu po nesto o sebi.
A ,u redu onda .Razmislicu o tome .
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
MILOS OBILIC napisao:
Bio bi red da se svi ponovo predstave
da to sam ja pricao onomad kad sam otvorio temu pa ste me svi sprdali...
Korisnikov avatar
By Nookie
Mene pocela da hvata nervoza pred zreb....gledajuci koliko imamo srece u zrebanjima u svim sportovima,lose nam se pise :D :D
By Jaycee Carroll
Nookie napisao:Mene pocela da hvata nervoza pred zreb....gledajuci koliko imamo srece u zrebanjima u svim sportovima,lose nam se pise :D :D
Pa da u fudbalu vam se pali Farski Ostrvi,pa to je za vas ocekivano bio tezak zreb :mrgreen: Uvek imate srece,za razliku od nas :doh:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Nookie napisao:Mene pocela da hvata nervoza pred zreb....gledajuci koliko imamo srece u zrebanjima u svim sportovima,lose nam se pise :D :D
Pomozi Bozi i nama i komsijama da nas omase kvalifikanti i Galata,a da dobijemo Francuze i Efes
Korisnikov avatar
By Nookie
Jaycee Carroll napisao:
Pa da u fudbalu vam se pali Farski Ostrvi,pa to je za vas ocekivano bio tezak zreb :mrgreen: Uvek imate srece,za razliku od nas :doh:
Ma ne racunam te pacere u prvom kolu. Pogledaj samo proslu sezonu,dobijamo Bordo,pogledaj nam drugu grupu u EC...nas zreb ne mazi godinama...
Korisnikov avatar
By Peja
Ja se ne opterecujem, igramo prvi put posle sto godina, imacemo dobar tim, koga god da izvuecemo treba odigrati maksimalno i svaka pobeda je dosta. Ne treba planirati Top16, ali ako se pogodi zasto da ne.
  • 1
  • 620
  • 621
  • 622
  • 623
  • 624
KK Partizan 2025/26.

Iz meni nekog neobjašnjivog razloga, Fern[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Kopiram objavu KSS-a. ''У17 репрезентацијa почела[…]

И званично Коди отишао. Измешана су ми размишљања.[…]