Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Grobi,puštam te da pišeš ovde sve u nadi da ćeš se baviti sportom,a ti kad god Partizan izgubi dodješ ovde i krećeš da vredjaš ovde prvo sve forumaše,a zatim i ostale navijače Zvezde..Nauči jednom da se ponašaš kao odrasla osoba..
Ako želiš da izbaciš svoj bes i frustracije,brate idi na boks, u teretanu, trči oko kuće,ali ovde je poslednji put da vredjaš nekog..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Čestitam na apsolutno zasluženoj tituli!

Prosto ste bili bolji, iskusniji u ovakvim trenucima i kad je najviše trebalo najbolji su vam dali doprinos. Posle pražnjenja hale ste mnogo bolje igrali, što mi je donekle i neočekivano, jer sam mislio da mi imamo veći pritisak, ali eto posle 1/15 za 3 u prvom poluvremenu, nastavili ste utakmicu 6 pogođenih trojki iz 14 pokušaja, a te trojke su i prelomile. Lično nisam siguran da li je bila bitnija Voltersova ili Kalinićeva, mada je i ona Pefijeva bila vrlo važna, svakako timski ste odigrali kao i cele sezone dobro, posložilo se to kroz utakmicu i pored toga što neki nisu ušli baš najbolje u meč...

Bukvalno ovaj recept Radonje, koji je zapravo neki Duletov recept iz one decenije savršeno pije vodu na našim prostorima. Uspešna sezona, deluje mi da ste i uspeli da se stisnete i ne potrošite nešto para kada je trebalo da se dovede centar, mada mi je to totalna enigma zašto je to rađeno... Drago mi je da se jasno pokazalo da je Holins klasa od igrača, da je dvosmerni igrač za ove prilike i više nego dobar. Biće zanimljivo leto za vas, tržište prepuno igrača, kako slobodnih EL asova, tako i nekih drugih vrlo zanimljivih igrača, pogotovo za vaš budžet. Baš me zanima da li ćete uspeti da zadržite Kalinu, Voltersa i Holinsa...

Opomena za Grobija za ovakvo pisanje na komšijskoj temi!
By Gsk133
@Zex Ok, ali skreni pažnju i tvojim forumasima na ponašanju i da ne provociraju suprotni tabor.
Jasno je svima Salvatore da je tebi drago bez da pises da ti je drago.
I nego šta će nego da zadrže Kalinica. Ko će drugi da mu da 1.2 mil evra po sezoni.
Korisnikov avatar
By Zex88
Koliko je ta atmosfera linča prazna priča.. Bio sam na ta dva prva dva meča protiv Budućnosti i atmosfera je bila limunada.. Navijači su svoj bes više ka sudijama izbacili,ka gostima skoro ništa.. Bilo je protiv Mila i onom Vilijamsu je skandirano mvp.. Bukvalno svaki derbi je bio jedno 5x gori po atmosferi.. I onda je izašao Repeša i da bi opravdao 50 razlike u dva meča izašao i rekao da su jedva preživeli..Onda dolazimo do dvomeča u PG gde je državni vrh napadao košarkaše i trenere Zvezde,gde su leteli šrafovi,itd..
E tada je došao peti meč koji je bio na nivou bitnih derbija što se tiče atmosfere..

I evo sada,svih 5 mečeva,ako izuzmemo gadjanje svim i svačim jer su kreteni mislili da je to zabavno bukvalno ostatak je bio ništa specijalno..Možda i najbolja atmosfera je bila što se tiče navijanja je bila na trećem meču,ostalo nja..

Da se trebaju poštriti sankcije,apsolutno,za prvi upaljač treba prazniti halu,ali da je ovo neki pakao od atmosfere bio,što kaže Ruška Jakić,ne nikako..

Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Luka Mitrović je sinoć izjavio da je ovakva atmosfera van svake pameti bez obzira da li to govori sa pozicije zvezdaša ili partizanovca.
Pa van svake pameti je zbog gadjanja igrača,ja pričam o pritisku i atmosferi sa tribina.. Ništa specijalno..

• 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 69
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]