Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Pozdrav Nikola.. ;)
Korisnikov avatar
By Korto Malteze
Oooo dobili smo izgleda jedno kvalitetno pojacanje...mislim na forumu a ne u timu-da ne bude zabune! :lol:
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Mene samo zanima u kom su fazonu naši klubovi? Kolike oni to ugovore sklapaju sa igračima kad i kad ima i kad nema para oni uredno ostaju dužni igračima debele pare. Oni izgleda imaju ozbiljne probleme u glavama.
Korisnikov avatar
By hurricane
Klubovi nisu u nikakvom fazonu, vec ljudi koji vode klubove. Konkretno u Zvezdi se radi sa dva menadzera, Misko i Raskovic. A, kad se zna da Covic dovodi igrace za tudje pare, ne ko nekada kad je imao samo Fmp, ne mora se biti narocito inteligentan pa naslutiti kakvi talovi se rade.
Samardziski, Braun, Lipovi Tadija... i verovatno skoro svaki igrac je placen manje vise iznad trzisne cene.
By Nikola44
Jutros ustajem,otvaram sportske vesti,naslov "Micov ceka Zvezdu", jel moguce da postoji sansa da dodjeto bi bilo nestvarno veliko pojacanje,otvaram vest,Micov u Galati docekuje Zvezdu u grupi :( ,ulazim na forum,Korto pise dobili smo izgleda pojacanje,ja se OPET ponadao kad ono corak OPET :) A,inace,tesko da ce Nelson ostati,vreme mu je da uzme neki "masniji" ugovor,sto sugurno kvalitetom zasluzuje....
Korisnikov avatar
By Peja
Bilo bi solidno da adm. otide, a dodje neki asistent, koji ume pogoditi sut, kao marinovic od pre par sezona
Korisnikov avatar
By MileBL
Nije mi jasno zasto nema nikakvih zvanicnih informacija iz kluba povodom spekulacija o dugovima prema igracima koji su igrali za nas u predhodnim sezonama.
  • 1
  • 657
  • 658
  • 659
  • 660
  • 661
  • 666

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]