Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Stoji to da je u Smederevu retko igrao na poziciji 1 jer je tu poziciju pokrivao Sparovic (koji sa svojih maksimum 180 tesko da ista drugo moze igrati), ali je kroz ceo juniorski staz igrao na poziciji 1. On je na toj poziciji fizicki dominantan, tj, bice kad se potpuno razvije fizicki, a na poziciji 2 to nece biti. Po meni on dosta podseca na Nedovica, svi koji Nedovica vide kao 2 videce i Jaramaza, ali ja bih ga licno forsirao na 1.
By Jo.
Karaburac napisao:Stoji to da je u Smederevu retko igrao na poziciji 1 jer je tu poziciju pokrivao Sparovic (koji sa svojih maksimum 180 tesko da ista drugo moze igrati), ali je kroz ceo juniorski staz igrao na poziciji 1. On je na toj poziciji fizicki dominantan, tj, bice kad se potpuno razvije fizicki, a na poziciji 2 to nece biti. Po meni on dosta podseca na Nedovica, svi koji Nedovica vide kao 2 videce i Jaramaza, ali ja bih ga licno forsirao na 1.
@Karabu

Slazem se oko toga da Jaramaza treba forsirati kao play a, i nadam se da ce sledecu sezonu, odlaskom Micica, dobiti minutazu u Megi... Mislim da je visok 191cm ..?
By Posetilac
Ove godine u Smederevu je sve bilo podredjeno Jaramazu i Zagorcu, ako ga Misko u toj situaciji nije forsirao na playu, mislim da reprezentacija nije mesto da se forsira na tom mestu jer bi ekipa sigurno trpela zbog toga. I jos nesto, mozda i najbitnije, nisam zapazio kod njega spremnost da se podredi ekipi, a to je, slozicete se sa mnom, jedna od osnovnih karakteristika playa. Sve ovo je samo laicko razmisljanje, verovatno gresim..
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa ni ja nisam neki ekspert... Znas kako, mislim da mi ponekad previse ocekujem od tih momaka. Iskreno uvek bih vise voleo klinca na pleju koji ima sposobnost da isporuci 20 poena pa da probam da ga obuzdam, nego nekog klinca koji je i previse spreman da se podredi ekipi. Sta znam, to su valjda te licne preferencije ko kako vidi kosarku i ko sta voli.
Korisnikov avatar
By ofkovac
meni se takodje cini da jaramaz nema tu zilu za pleja, nekako mi deluje korisniji na 2, e sada tu dolazimo do glavnog pitanja, sta cemo sa odbranom, u smederevu su zagorac i jaramaz bili zasticeni kao beli medvedi sto je nedopustivo za igrace od 18 godina...
By Posetilac
Ako Micic ne bude u selekciji situacija je sledeca, Radicevic, pitanje sa li ce ga pozvati, Jaramaz nije klasican play, Rebic mala minutaza, Pot losa sezona, ispada su nam najbolja resenja Djordjevic i Novak. Ovako postavljeno, najtanji smo na playu. I jos da dodam, ja bih zvao i Pasajlica iz Slobode, bar na siri spisak, MVP juniorske lige, sa minutazom i u KLS, pri kraju i sa konkretnim ucinkom i najbolji play koji igra odbranu, za razliku od vecine nabrojanih.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa Jaramaz ima fizikalije za odbranu, mislim da je tu najvise stvar glave, tj. motivacije i prisebnosti.

Sto se situacije na pleju tice... Ukoliko Radicevic ne bude pozvan stoji da necemo biti bas perfektni na pleju, ali sam prilicno siguran da ovi momci mogu da obave korektan posao. Pasajlic je dobar igrac i pravi plej, ali sam sumnjicav prema njegovim seniorskim sposobnostima. Voleo bih da ga vidim u ozbiljnijoj ekipi. Oko Novaka i Djordjevica se nikako ne mogu sloziti, obojica su po meni ozbiljno limitirani igraci. Mozda trenutno bolji od nekih drugih, ali mi je njihov maksimum prilicno nizak.
By Posetilac
Time sto sam naveo Novaka i Djordjevica kao najbolji izbor, hteo sam ustvari da skrenem paznju da nam najtalentovaniji ustvari u svojim klubovima ne igraju, i da je to realan problem, jer se bojim da sedenjem na klupi nece postati igraci kakvi trebaju reprezentaciji a da ovi koji trenutno igraju nisu dovoljno kvalitetni za istu i onda se pitamo zasto nam je kosarka tu gde jeste.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Pa ni Djorjdevic nece postati veliki kosarkas. Ne verujem da ce nekada da zaigra Evroligi. Bio je u Partizanu gde nikad ne bi dosao sansu i sada je u nasoj ligi. Trebace mu dosta srece i dobrih meceva da dogura i do ABA lige. Novak je razbijao u domacoj ligi, pa greje klupu u Radnickom.
Treba zvati samo igrace koji mogu da budu dobri u seniorskoj konkrurenciji tj. koji imaju kvalitet za tako nesto. Makar bili i 95 ili 96 godiste.
Korisnikov avatar
By djokonda
ofkovac napisao:primecujem da dosta ljudi misli da ako je selekcija u20 u njoj treba da budu mahom momci od 20 godina iliti '94, ako je mladji ide ona standardna fraza "za njega ima vremena", to je apsolutno pogresno, ako je neko '96 a pritom trenira i igra seniorske meceve sta on ima da trazi sa selekcijom u18 ako mu je talenat neosporan...

takodje po mom misljenju jako je bitno ko ce voditi ekipu, vlada jovanovic je izabran za selektora prosle godine, ejjj vlada buzgetina jovanovic????

evo tima od prosle godine ( 80% ako ne i vise perjanice beobasketa), zauzeli smo 13. mesto sto je apsolutni neuspeh, grcka je sa komplet '94 god zauzela recimo 5. mesto...

4 Pavle Reljic G 1.95 09.08.1993 Belgrade (SRB)
5 Nemanja Krstic SG 2.02 02.03.1993 Kladovo (SRB)
6 Ivan Marinkovic PF 2.09 27.11.1993 Belgrade (SRB)
7 Mladen Dordevic PG 1.92 02.03.1994 Lazaravec (SRB)
8 Sasa Avramovic PG 1.94 16.01.1993 Cacak (SRB)
9 Luka Mitrovic PF 2.05 21.03.1993 Novi Sad (SRB)
10 Nenad Miljenovic G 1.93 08.04.1993 Belgrade (SRB)
11 Mihajlo Andric F 2.02 04.01.1994 Kragujevac (SRB)
12 Andrija Bojic PF 2.07 28.05.1993 Belgrade (SRB)
13 Dorde Milosevic SG 1.98 20.06.1993 Jagodina (SRB)
14 Nemanja Bezbradica F 2.07 29.05.1993 Knin (CRO)
15 Milos Jankovic C 2.03 28.06.1994 Cacak (SRB)
COACHES
Mi smo igrali SP U19, koje je jače takmičenje od EP U20...Grci nisu.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 40
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]