Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Pripreme

Srbija U16 - Francuska U16 71:67 (19:22, 13:22, 21:12, 18:11)

SRBIJA U16: Jovičić, Nešić 6, Jović, Musić 5, Mišković, Beslać 7, Simanić 28, Radanov 14, Radović 3, Gašić 6, Petrović, Marjanović 2.

FRANCUSKA U16: Duren 3, Bejir 7, Čuaf 15, Veržija 3, Mokoka 4, Blan 8, Rambo 6, Pon 2, Dijavara 9, Ndoje 4, Tiji, Žulmi 6.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Zex88 napisao:Pripreme

Srbija U16 - Francuska U16 71:67 (19:22, 13:22, 21:12, 18:11)

SRBIJA U16: Jovičić, Nešić 6, Jović, Musić 5, Mišković, Beslać 7, Simanić 28, Radanov 14, Radović 3, Gašić 6, Petrović, Marjanović 2.

FRANCUSKA U16: Duren 3, Bejir 7, Čuaf 15, Veržija 3, Mokoka 4, Blan 8, Rambo 6, Pon 2, Dijavara 9, Ndoje 4, Tiji, Žulmi 6.
Simanic pokidao :clap:
Korisnikov avatar
By Jomer
Ako je ovo konac spisak igraca za EP, unistice nam jos jednu talentovanu generaciju, gde je cucovic gde su ovi momci iz Italije , Lazar Nikolic, opet neko mesetarenje u savezu , a ovaj djokic ispao najgora ona marioneta
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ne verujem da je ovo konacni spisak, barem se nadam da je tako... Mislim da ima jos mnogo do objavljivanja konacnog spiska. Prevnestvo ipak pocinje 20.avgusta...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Bio je, ali je imao mizernu minutazu.... Visok, tanak, solidan atleta, prilicno skocan sa odlicnim tajmingom za blokadu. U napadu moze pogoditi i spolja, nije operisan od suta. Fizicki iz te generacije deluje kao da ima najvise prostora za napredak. Bas dugorocan, odlican prospekt. E sad, kako ce mu karijera ici ko to zna. Mene gradjom pomalo podseca na mladog Aleksandrova.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Karaburac napisao:Bio je, ali je imao mizernu minutazu.... Visok, tanak, solidan atleta, prilicno skocan sa odlicnim tajmingom za blokadu. U napadu moze pogoditi i spolja, nije operisan od suta. Fizicki iz te generacije deluje kao da ima najvise prostora za napredak. Bas dugorocan, odlican prospekt. E sad, kako ce mu karijera ici ko to zna. Mene gradjom pomalo podseca na mladog Aleksandrova.
Bice on odlican atleta, samo da nabije malo misicne mase, mislim da je visok 208-209, ogroman raspon ruku, odlicno se krece sa za njegovu visinu, ima prilicno meku ruku, evo protiv Francuza gadjao trojke 4/5, atletski najpotentniji nas mladi igrac. Ocekuje se da izdominira ovo prvenstvo.
Korisnikov avatar
By Drex
već dugo čekam da Republika Srpska izbaci jednog rasnog igrača, a mislim da je Simanić ono što čekamo... :D
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Drex napisao:već dugo čekam da Republika Srpska izbaci jednog rasnog igrača, a mislim da je Simanić ono što čekamo... :D
kolko je zvezda dobra sredina za razvoj? možda mu u prilog nejde konkurencija na poziciji ( mitrović i tejić višegodišnji ugovri) i još više okolnost da zvezda luta bez jasnog dugoročnog plana ...
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 24

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]