Stare teme
By Tiho
Novo okupljanje u16 reprezentacije. Ovaj put nije bas najaci sastav. Izgleda Trunic hoce da isproba par igraca iz domace lige. Zna li iko zna sta o Lazaru Skoricu iz Unikahe? Prvi put cujem za njega

"Селектор мушке кадетске репрезентације Србије, Ненад Трунић, за турнир у Травнику, позвао је следећих 16 играча: Јован Виријевић (Слога Краљево), Алекса Поповић, Александар Меденица, Алекса Комазец (ОКК Београд), Алекса Матић, Никола Мишковић (Мега Лекс), Марко Косић, Милош Стајчић (Црвена звезда Телеком), Марко Ковачевић (Sport World), Стефан Аџић, Милош Новаковић, Борис Латиновић (Партизан НИС), Богдан Недељковић (Лозница), Марко Пецарски (Земун), Стеван Кртинић (Војводина Нови Сад) и Лазар Шкорић (Уникаха Малага)"

http://www.kss.rs/okupljanje-muske-kade ... je-srbije/
Poslednja izmena od Tiho u Sre Apr 29, 2015 8:54 pm, izmenjeno 2 puta ukupno.
By Bojdo
Volio bih da je Dalibor Ilic na ovom spisku, kao najtalentovaniji igač u BIH u greneraciji 2000.
Taj momak ne smije da nam " pobjegne" a koliko imam info, njegova želja da zaigra za Srbiju je neupitna.
By Tiho
Takodje, ali konkurencija je velika u 1999-om godistu - pogotovo na bekovskim pozicijama. A ne verujem da ce voditi vise od 3-4 igraca 2000-og godista na prvenstvo U16 ove godine. Ipak su tu Nedeljkovic, Petrusev, Pecarski i Koprivica ispred njega. Nadam se da ce racunati na Ilica bar sledece godine za u16 tim
By Bojdo
Da, pretpostavljam da zbog kvaliteta na spoljnim pozicijama generacije 99 , Ilic teško da može očekivati da ove godine participira ravnopravno kao kandidat za EP. Dok je pod kosevima 2000 izuzetno jaka , i kompatibilan spoj sa 99 generacijom koja istini za volju i nema pod kosevima sta kvalitetno da ponudi, pa ce taj vakum nadomjestiti talentovanim igračima iz generacije 2000.
U globalu gledajuci, djeluje kao kompletan sastav, kvalitetno popunjen na vecini pozicije, i kao takav bi trebao uci u borbu za medalje.
By Bojdo
Na turniru u Travniku, nasi se nisu proslavili.
BIH - Srbija 56:52
Srbija - Slovenija 76:82

Danas sa Travniko za 5 mjesto.

Treba napomenuti da smo igrali bez 5-6 nosilaca iz inostranstva, jedino je Miskovic bio od jačih talenata iz 99.
Mada ni za BIH nije igrao Sikiras i Musa!
By Fajront
Ni za Bosnu nisu igrali ni svi najbolji klinci iz BiH prvenstva... recimo tu nije bilo Ovcine iz Kosa ili Nikole Djakovica iz Buducnosti... a koji ce sigurno biti medju 12 najboljih kadeta koji ce ici u Gruziju na EYOP i na EP... a namjerno ne zelim spomenuti i malog ilica iz varde... koji je u ovom trenutku mnogo blizi Bosni, nego Srbiji, iako je igrao utakmice regiona u dresu Srbije... a sve zahvaljujuci sekretaru Mahmutovicu i njegovoj delegaciji te inertnosti srpskih kadrovskih sluzbi... dakle 90% malac nastupa za BiH..

a pored njih od stranaca nije bilo ni Lazara Mutica iz Reala, i jednog malca iz Riminia (2001.) al koji ima velike sanse da udje medju 12 najboljih kadeta jer dominira i u ital prvenstvu u svom godistu i u godini starijoj od sebe, a ravnopravno igra sa 99. god.. ... i jos plus dva za ova godista superstara musa i sikiras... iza doncica ubjedljivo najbolji i najdominantniji kadeti Evrope...
By Bojdo
Ok.Niko ne spori kvalitete BIH , ali isto tako ne prznajem da ste u kombinaciji 99-2000 jači od Srbije, kad su reprezentacije u kompletnom sastavu! Mislim da ako se sretnemo na EP, da ce svakako biti neizvjesno!No to je vec buduce vrijeme!
Ubjedljivo (kad vec spektakularne termine koristis) najdominantniji mladji kadet 2001 godista u Italiji je Djordje Pažin iz Srbije, pa me bas zanima na kojeg malce mislis iz BIH u toj generaciji?
By Fajront
BiH kompletna je jaca u kadetima od kompletne Srbije... to su fakti, u ostalim uzrastima nije i to su fakti... eto sad su igrali BiH kadeti iz domace lige, i to nekompletni bez 2 odlicna kadeta koji ce imati zapazene uloge i minute na EP, i plus mali ilic koji jos uvijek nije odlucio, ali gdje je tu je... pa su pobijedili Srbe iz domace lige... a po spisku ovo su najjaci kadeti Srbije iz domace Lige.... i msm da su se svi i odazvali jer sam gledao utakmicu jucer... i protiv slovenije gdje su ssvi vasi dobro podbacili... slovenija je beze repka u ovom uzrastu... mada kad im dodas doncica... onda nisu bezveze...

Mali Mavric iz Riminia... u svom uzrastu skoro svaku ide preko 20, nerijetko i oko 30 i skoro uvijek preko 10 skokova... i sa godinu starijim ima slicne statistike... a sa 3 god starijim od sebe daje po 4-5 poena sto je odlican ucinak... mali ce biti vrh kosarkas ako ovako nastavi... ove god sigurno upada u kadetsku repku od 12 igraca jer ga i Talijani vrbuju sebi... pa da se zastiti.. ako nista radi buducnosti...

Pazin je odlican igrac, i bolji je od Mavrica... to ti kazem jer ima bolje statistike sa starijim a i jer sam ga gledao...kad je igrao za kadete zajedno sa Njegom...
By Bojdo
Ma vidjecemo , nosioci igre u 99 godistu su uglavnom van Srbije I ne čine igrači 99 samo kadetsku repku već se dopunjuju sa 2000 godistem.
Tu Srbije ima Koprivicu , Petruseva, Pecarskog ,Rajacica......Upoznat sam sa kvalitetima Djakovica i nije u rangu sa ovim igračima koji dolaze iz Srbije, Ilic je možda u ragu Rajacica, ali je moguce da mali prevagne za Srbiju! Ja imam takve info, no vidjecemo, možda je doslo do promjena!

Inače u Turskoj je ze BIH igrao Musa i Sikiras, dok za Srbiju nije igrao , Danilo Petrovic, Balsa Koprivica, Jovicic ( prvi play Reala) , Pecarski ,.. pa je opet bilo cupavo, u produzecima!Bukvalno smo bez centra igrali !

Sačekajmo EP , pa cemo vidjeti, kako stvari stoje! :)

Inače nam je 2001 generacija , strasno jaka! No to nije sada tema!
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 46
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]