Stare teme
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Doveli su igrača na 4-5, sad će ganjati čistu peticu, i to nekog ko može davati koševe, prijeko je potrebno.
Ako ode Boriša u FMP, imaću šta 'osovati nadležnim organima u klubu.

Milko, welcome, i da ponoviš najbolje partije iz EFESA 8-)
Korisnikov avatar
By MileBL
Milko je kompletan igrac, ima dobar sut, moze igrati ledjima kao i sa licem prema kosu, pokretljiv je sto je jako vazno za napad iz pika koji mi igramo, moze se otvarati prema kosu a moze i na sut. Bjelicu i Dzenkinsa niko ziv nece moci braniti iz igre 2 na 2 u Aba ligi.
Mitrovic i Simanic ce biti druga i treca opcija, treba biti realan i reci da oni nisu sposobni sami iznijeti sezonu na svojoj poziciji.
Sad lijepo dovedemo jos jenog kvalitetnog centra i pleja i napadamo top8
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Nisam ni sumnjao da ćemo defanzivno opet biti crna zemlja, ali sad je već krajnje vrijeme da dovedu nekog ko će davati poene. Nadam se i da Đenku nećemo opet čekati pola godine. Fino je ovo zasad, ali tek sad očekujem bombe.
Ostaje mala žal za Markusom, ali gadno je zabrljao jer praktično nije ni igrao godinu dana. Sad je čista mačka u džaku za Budućnost.
Korisnikov avatar
By Zex88
To je kljucno,nama strasno fale poeni u rukama. Miler i Cirbes su ih ubacivali 30 zajedno.

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Zex88
Tako je isla prica I prosle godine kad je doveden Mekel.
Da ne govorim,da ce skok opet da nam bude kanta,a o zastiti obruca tek necu. I vrhunac svega,potpisujemo ga na 2 godine(igraca sklonog povredama,sa 32 godine).
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Zaštita obruča se može popraviti dolaskom atletskog centra, a nije ni Kuzmić tu loš nimalo, što se ne može reći za njegov napad. Valjda će i Dangubić početi konstantnije da igra, a on u skoku značajno može da učestvuje.
Ovo s Bjelicom, paradoksalno, može ispasti dobro po Simanića ako ostane u ekipi. Bjelica je premazan EL igrač od kog ima šta da pokupi Simanić, pa i Mitrović (za kog se nadam da je iskoristio ljeto kao Jović prošle godine i doveo tijelo na ozbiljan nivo).

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By skeske
Zex88 napisao:Tako je isla prica I prosle godine kad je doveden Mekel.
Da ne govorim,da ce skok opet da nam bude kanta,a o zastiti obruca tek necu. I vrhunac svega,potpisujemo ga na 2 godine(igraca sklonog povredama,sa 32 godine).
Propustio si jednu sitnicu, imamo Kuzmica. Dakle zastita obruca kad je on na parketu bice sasvim ok. Sto se tice poena, Bjelica moze da puni svakako, ali znao sam da cemo nekog sa niskim postom dovesti na 4-5. Jednostavno takva nam je igra. Niski post nam je vazan.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja cu pojesti loptu bude li Bjelica na evroligaskom nivou donosio i pola od Milera.. Pogotovo u napadu..
Racunajte da ce drugi plej biti neko ko sigurno nije bolji od Jovica,dakle mi se uzdamo da ce nam spas biti neko na poziciji 5 koji ce raditi sve? Bugi Kazins?
Katastrofalan potez,ubacivacemo 60p po mecu i sluziti za popravljanje kos razlike. A onda moliti Boga da nadjemo nekog ko ce nam promeniti sezonu. Jos me vise zaboli glava kad vidim da je dvogodisnji ugovor. Covic se bahati parama koje nema/nisu njegove i onda cemo opet isplacivati Mekele i ostale.

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ocigledno da je cilj da se ova sezona zabusava, a sledece da se igra F4 u Beogradu. Ne svidja mi se politika dovedenja prosecnih igraca kao sto je Djenka i Bjelica i ispod prosecnih kao sto je Kuzmic. Pogotovu smo pogresili sa Dzenkinsom.

Sto se tice sastava nisam zadovoljan, ali ako nadjemo kombo beka sa poenima u rukama i centra sa poenima u rukama, mozda i bude nesto do nas.

Miler i Cirbes su davali po 15 poena, ali smo i preko njih primali 20.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 198
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]