Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Preterujete sa tom statistikom i kad treba i kad ne treba.... Musli ne igra vec vise od mesec dana za Megu, u Superligi je igrao samo prva 3 meca, narednih 12 nije. Zvanicno ima problema sa respiratornim sistemom, nezvanicno se posvadjao sa Milojem. Istina je verovatno negde tamo.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Karaburac napisao:Zvanicno ima problema sa respiratornim sistemom, nezvanicno se posvadjao sa Milojem. Istina je verovatno negde tamo.
Skuco ga Miloje i slomio mu nos. Eto teorije za istinu negde izmedju i probleme sa respiratornim sistemom.
Tesko je tolerisati igraca sa onim stepenom dezorijentisanosti u igri.
Korisnikov avatar
By bokibb
Karaburac napisao:Preterujete sa tom statistikom i kad treba i kad ne treba.... Musli ne igra vec vise od mesec dana za Megu, u Superligi je igrao samo prva 3 meca, narednih 12 nije. Zvanicno ima problema sa respiratornim sistemom, nezvanicno se posvadjao sa Milojem. Istina je verovatno negde tamo.
@Karabu nisam ovo znao, da nije igrao ni ligu, izvini zbog moje neobavjestenosti. Ovo oko statistike sam napisao onako jer se oko mege i statistike ovde bajke ispredaju (po meni samo djelimicno opravdane).
Korisnikov avatar
By Kure
Срамота како краду Мегу... "Нога" Јокића иако је Лука први ударио лопту ногом, после које је ЦЗ дала тројку, "кораци" Шуловића уместо фаул над њим, и сад чиста лопта од Митровића у аут, лопта за ЦЗ, наравно... Све у последња два минута на +4 за Мегу...

ЕДИТ: Ето, победише...
Korisnikov avatar
By Zex88
:lol: :lol: :lol: Cista lopta Mitrovica u aut.. :lol: Kako je pokusao da zacini..
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]