Stare teme
By surda
Hrabro, hrabro :D
Kad objavi trenutni #2 svoj tim red je da i #1 :)
Slika
Doduse, ne odbacujem mogucnost promjene. Vrlo moguce da bi neko drugi mogao uletiti umjesto Millera,Teodosica ili Devin Smitha..
Mrtvog Datomea sam imao sve do prije 2 kola, valjda ga ne vracam dzaba...

Edit: Nece sliku da mi prikaze. Da li je to do lighshot-a ili velicine?
Dixon, Teo;
Smith, Datome, Shved, Ponitka;
Bourusis, Tomic, Claver, Miller.
By surda
Mogu ti reci da se i meni vise svidja :D
No, ne treba trcati pred rudu. Vdicemo kad se odigra kolo :)
Uh, za Millera je i moje razmisljanje slicno.
Vjerovatno su npr. Hunter, McLean, pa i Fesenko i Barac indeksno mnogo sigurniji odabiri za slicnu cijenu, ali jbg, ko ne riskira i ne profitira :D
By surda
Promijenih tim:
Rangland Joe, Dixon
Smith, Fernandez, Ponitka, De colo
Bourusis, Mclean, Tomic, Claver

Edit: ne svidja mi se ideja o 2 igraca iz istog tima. Zato vratih Fernandeza umjesto Datomea. U ovom trenutku mi je dojadilo da cekam Shveda, a Miller mi je ipak preveliki indijanac... Nisam toliko dobar s parama pa sam ipak dao prednost De colou umjesto Teu.
Korisnikov avatar
By Gale
Prve izmene nakon dva ili tri kola. Imam utisak da mi se tim finansijski malo stabilizovao, ali opet je daleko to od bilo kakve zelene grane.
Ubacio Kvinsija Milera i Bogdana. Prvi mi deluje kao dobra kupovina, a drugi je tu jer verujem u njegovu fantazi karijeru i red je da ga u to ime podržim.
Žao mi je što nemam lovu za Đentilea i Datomea.
Korisnikov avatar
By Gale
Gledam kako Datome indeksno kopni pred našim očima. Tužna slika, ali srce mi greje ideja da ga većina vas ima ( za razliku od mene).
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Lucky napisao:Cijelu sezonu sam raspad, ali u ovom kolu sam prevazisao sebe: od 5(pet) igraca imam zbirni indeks +2,3. :icon-lol:
Lucky, uteho moja! :D

Uzgred, imao sam ja u prvom kolu -2 od četvorice :lol: .

Jad i beda kako igramo. Brukamo se po Evropi. :D
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Moj rezultat u ovom kolu najbolje opisuje moje fantazi bivstvovanje od kad je sveta i Vuka Draskovica

Naime, od 4 igraca ( 3 beka i jednog pleja ) ukupno 2 indeksa. Od ostalih 6 ukupno 144
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]