Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Hrvati ce ispasti kad najvise budu uvereni u svoju pobedu.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Bravo za bracu ribare!
Nasi fudbaleri da se malo zapitaju sta igraju oni.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Bravo Islanađni !!! Kapa do poda, odbrana čelična, kontra i prekidi solidni, svaka im čast.
Korisnikov avatar
By Zex88
Samo da cestitam Islandjanima i Italijanima i da zahvalim Grizmanu sto podrzava moju teoriju..:-)

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By The Answer
Kakvo ce finale pre finala da bude ovo gde Francuzi budu igrali sa pobednika Nemacka-Italija, realno :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Nadam se da ce Francuzi i Portugalci ispasti jer nisu nista pokazali do sada na EURU. Poljska moze da prodje, jer su tehnicki i takticki odlicni, sjajno stoje na terenu, samo da im trener na vreme pravi izmene. Nadam se da ce konacno i Levandovski da zablista, jer dosada nista nije pokazao. Mada je i dalji od gola nego sto je u Bajernu gde ceka samo loptu na tacni.
Ipak tesko ce Island protiv Francuza. Jeste da je odbrana Francuza rupa, ali imaju dosta zadnjih veznih koji mogu da seku napade i onemoguce kontre Islanda. Voleo bih da Island opet nacini cudi i izbaci Francuze.
Nadam se da i Italijani prolaze Nemce, ali bice dosta tesko.
Sto se tice Velsa i Belgije, Belgija je veliki favorit, ali ima i Vels svoje sanse.

Na kraju ce mozda biti finale Belgija i Italija. Nadam se da ako tako bude da ce Italija osvojiti, a ne Belgija.
Korisnikov avatar
By Zex88
Docek glavne zvezde prvenstva u Belfastu..

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=ELcmEv4pGJQ[/bbvideo]

Mnogo zarazna pesma.. :D

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=8OC8tNs8njw[/bbvideo]
Korisnikov avatar
By Poska
Ја сам један од ликова који не воли баш Роналда, и није ми јасан разлог због кога навијам да уђу у финале и освоје. :)

Ако не они, онда Исланд. :D
Korisnikov avatar
By Lucky
Ja i dalje vjerujem u onu staru kinesku: ''Fudbal je igra u kojoj na kraju pobjedjuju Nijemci".
Bice zajebano protiv matorih Italijana koji, cini mi se, imaju fantasticnu atmosferu u ekipi. Ukoliko ih Svabe danas prodju, jedino ih ISIL moze sprijeciti da uzmu pehar.
Jedino da im ovaj portugalski selektor ne napravi neku zamku u eventualnom finalu. Mnogo pohvala od strucnih ljudi sam cuo o njemu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja se drzim Francuza i Grizmana i dalje..:-)
Veceras se navija za Zabare..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija