Mnogo mi se dopada ovaj roster Barse i definitivno cu ih pratiti i navijati ove sezone
AJMO BRACO UZET AMERE
Mnogo mi se dopada ovaj roster Barse i definitivno cu ih pratiti i navijati ove sezone
AJMO BRACO UZET AMERE
Patrik Miler, bivši bek Partizana juče imao 5 ukradenih lopti u pobedi Ulma 83-82 nad Brešom.
Brendon Dzenings šutnuo samo 2 puta iz igre za 23'14'' u porazu Zenita od Asvela 68-89.
“nad svom ovom grdnom mješavinom, opet umna sila toržestvuje” (Njegoš).
Sta cemo ako Zvezda izbori EL kroz EC, pa se otvori mesto za jos jednog ABA ligasa u EL?
Kako bismo posrali gospodu iz Barselone, koja pokusava da nam uzme i ovo jedno mesto ![]()
AJMO BRACO UZET AMERE
Radonja napravio zajeb sa dovodjenjem Kaponena i Loa, tanki su igracki, treba mu tu neki bolji napadac da pomogne Jovicu i Djedovicu.
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
Opasno se drzi Bayern, posle 20 minuta je 51-48.
Jović 7
Dangubić 8
Lučić 9p.
Dobar i Kalinić kod Fenera, 9 poena.
“nad svom ovom grdnom mješavinom, opet umna sila toržestvuje” (Njegoš).
Barsa vezala i trecu pobedu.
Svi nasi koji su igrali veceras su bili dobri.
AJMO BRACO UZET AMERE
Svidja mi se Bajern, kad izvrsi doselekciju na ljeto, bice to bombonica.
Mogla bi Buducnost veceras do pobjede ukoliko Paskval ne provali Dziletovu taktiku, nesto mu ne ide u poslednje vreme, tako da je sve moguce.
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
Dzejms se trudi da dokaze da sam u pravu kad kazem da je Armani divljina..
2/10 za 2,1/9 za tri.. Vasa imao bacanja da resi,ali ciglario za sve pare..
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Zex88 napisao:Dzejms se trudi da dokaze da sam u pravu kad kazem da je Armani divljina..
2/10 za 2,1/9 za tri.. Vasa imao bacanja da resi,ali ciglario za sve pare..
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Sta si rekao?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]