Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
M:tel mi je provajder i tu ne mogu vratiti nijedan kanal SK-a. Ne znam je l' to do samog m:tel-a ili SK-a, ali je tako.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Teri je zamena za Noka.. Ovaj skače ko lud i sve kuca.. E sad, nekako mi deluje previše lagan.. Plus bojim se da na dalje od metar od obruča nema šta da traži.. Dvogodišnji ugovor..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By MileBL
Mozda nesto i bude od njega zato sto Obradovic forsira agresivnu odbranu a ovaj se uklapa u taj plan, samo ce biti problem kad ga jaci centri napadnu na niskom postu.
Ostaje pitanje kako se snalazi u napadu, centarske tehnike nema osim igre iz pika ako bude dobro kopcao kretnje u napadu mozda bude dobro pojacanje

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Kapiram da će protiv tih jačih Kuzmić biti na terenu..
Deluje mi kao Farid..
Vidim da je bio u defanzivnom timu godine na koledžu. Verovatno ga Antoine zna bolje..
Uglavnom deluje mi da se uklapa u koncept..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Pa Teri je klasicna "moderna" petica, pominjan je kao pojacanje Partizana u nekim trenucima. Neki tip igraca kao sto je kod nas Mozli, odlican je u odbrani, skace ko lud, teze moze da zaustavi "zidace", moze da preuzme i isprati i nekog nizeg igraca. U napadu ga ocekujte na skoku u napadu, ocekujte zakucavanja iz pika, mozda neki sut sa poludistance, mada ne verujem da ce mu to dozvoliti Sale, ali nije ni da je neki suter. Dakle zahvalan igrac za masineriju koju sklapa Sale, vec mu se namece uloga u timu i to je lepo...

Deluje da cete i vi igrati ove sezone dosta slicno nama, spoljna linija ce imati svu slobodu i 85% poena ce donositi, dok ce unutrasnja raditi prljav posao, lesinariti na skoku i praviti blokove... Totalno atipicno za Partizan i Zvezdu koji su navikli navijace na igru sa ozbiljnim centrom u mandatima crnogorskih strucnjaka. Mislim da imate u krajnju ruku zanimljiv tim, koliko ce biti konkurentan zavisi od uigranosti igraca, jer je i vecina timova u Evroligi nova i neuigrana.

Generalno me smara sto se vecina centara danasnjice profilise tako da su ili napadacke masine koje pogadjaju spolja ili su rol igraci koji zive na obrucu od pik igre, sa druge strane terena su uglavnom svi dobri rim protector-i, ali meni to nije to...
Korisnikov avatar
By djokonda
MileBL napisao: Čet Sep 17, 2020 8:27 pm Mozda nesto i bude od njega zato sto Obradovic forsira agresivnu odbranu a ovaj se uklapa u taj plan, samo ce biti problem kad ga jaci centri napadnu na niskom postu.
Ostaje pitanje kako se snalazi u napadu, centarske tehnike nema osim igre iz pika ako bude dobro kopcao kretnje u napadu mozda bude dobro pojacanje

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Neće tu biti previše problema, teške petice ima da rešavate timskom odbranom...agresivno ćete udvajati na low post-u ako bude trebalo. Imate fantastičan defanzivan potencijal kao ekipa...praktično ste kao neki evropski Milvoki Baksi kada je raspon ruku igrača u pitanju. S druge strane, ekipe koje igraju sa teškim peticama napadaćete na drugoj strani terena pikovima. Ja ne vidim nijednu tešku peticu u Evropi koja nije rupa kada je u pitanju odbrana od pika, tako da i u slučaju da imate malo problema u odbrani bar ćete imati lakšu organizaciju napada kada su takve teške petice u igri. Zamisli samo koliko će prostora za prangijanje imati Lojd u igri 2 na 2, sa tim teškim peticama sa teškim nogama.
Mnogo mi se sviđa ekipa koju ste sastavili, defanzivno sigurno najpotentniji roster koji je bilo koja naša ekipa imala u Evroligi. Ako rosteru treba da nađem zamerku možda mi se najmanje sviđa izbor igrača na 3 gde ni Lazić ni Dobrić nisu idealne trojke (pratkično su trojke i telima dvojke), ali većina dostupnih igrača koji izgledom liče na klasične trojke (poput Davidovca ili Zagorca) ili im ozbiljno fali eksplozivnost pa samim tim teško licem napadaju koš sa pozicije 3 ili imaju ozbiljan problem da brane spoljne igrače, tako da bih i ja pre izabrao Lazićevu odbranu ili Dobrićevu eksplozivnost nego Zagorčev ili Davidovčev izgled klasične trojke. Igrač profila Ulanovsa bi lepo legao ili neko poput Mačiulisa iz mlađih dana, ali takvi čini mi se nisu dostupni.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 80
KK Partizan 2025/26.

Iz meni nekog neobjašnjivog razloga, Fern[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Kopiram objavu KSS-a. ''У17 репрезентацијa почела[…]

И званично Коди отишао. Измешана су ми размишљања.[…]