Stare teme
Korisnikov avatar
By Nookie
@hahahaha,nisko nisko ^^ ...nisam se ja rasipao u prim kolima,oslanjao sam se vise na stare koke(Zizic,Vujcic &co....od prvog kola su mi ostali Jorovic,Savovic i Jagoda...

@sisa Ja ga necu uzimati,ne volim da imam igrace koji igraju protiv Buducnosti...nikad se nisam usrecio s'njima
Korisnikov avatar
By Gale
Ja jesam, kada sam onomad zadržao Jorovića (koga su ostali masovno pedalirali) i dobio zauzvrat indeks 27. Ali, ovaj će da fail -uje, nije on Branko Veličanstveni.
Možda ubačim Šarića umesto Bogdana, ha.
Korisnikov avatar
By Nookie
S obzirom da im je priblizna cena,definitivno bi to trebao da uradis,mada ne znam kolko ce se Saric naigrati protiv Subija i Savovica....

Nego jel postoji neko fantaziranje za KLS....ovo skoro pa nestalo :D
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Opro sam vas ovo kolo, misevi. Aleksa popovic i White mi donijeli 70 lagano, jos kombinovano sa Todorom, skoro stotka. Posteno
Korisnikov avatar
By Gale
Rodela, 'teo sam da ispičkaram White -a , ali jel' možeš ti umesto mene, tebi to baš onako ide od ruke? Ubaci jedno dva slanja u kurac i bar jednu kletvu, ko Boga te molim
Korisnikov avatar
By Lika
Clitorians - Buđav Lebac 172:170 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sad će da krenu priče kako sam kupio sudije, kako je zapisničar zaustavljao sat, kako su moji navijači pjevali u 3 u jutro ispred hotela suparničkog tima.... 8-)
Korisnikov avatar
By Duh sa sekirom
FT Milan - Alamunje 154 : 120 :chores-mop: !
Korisnikov avatar
By Lika
Hvala poštovanom gospodinu Terrico Whiteu na 38 indeksnih poena kojima me izvukao iz fantasy limitiranosti igračima poputa Srđana Subotića :D
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Gale napisao:Rodela, 'teo sam da ispičkaram White -a , ali jel' možeš ti umesto mene, tebi to baš onako ide od ruke? Ubaci jedno dva slanja u kurac i bar jednu kletvu, ko Boga te molim
Rodela, kako jbte, kad me covjek iscupao iz prosjeka?
Sledece kolo kontam ubaciti Blazica posto mora indeksno da zablista vise. Tip je u teskom kanalu
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 105
Svaštara

Ja sad uspavao dete i vidim. Sok. Mlad covek. :sh[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]