Stare teme

Koji tip drafta?

1. Klasični "snake"
6
43%
2. Auction draft (kao prošle sezone)
8
57%
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Dajte golden stejtu pelikane da se kari igra, valjalo bi da igraju jos 5,6 puta :lol:
Prva indeks 40 sinoc 55 isplatio je svaki dolar ulozen :mrgreen:

edit:
Ovosezonska taktika se isplacuje, za dva igraca dato pola budzeta a ispostavilo se da su to prvi i drugi igrac lige za sada :dance:
Korisnikov avatar
By mudric85
Stiglitz napisao:Dajte golden stejtu pelikane da se kari igra, valjalo bi da igraju jos 5,6 puta :lol:
Prva indeks 40 sinoc 55 isplatio je svaki dolar ulozen :mrgreen:

edit:
Ovosezonska taktika se isplacuje, za dva igraca dato pola budzeta a ispostavilo se da su to prvi i drugi igrac lige za sada :dance:
Zna se da je to dobra taktika, ali je puno puno rizicna. Jer ti bilo kakva povreda (pu pu pu daleko bilo), pravi bas veliki problem.
By surda
Cisto sumnjam da ce partije od 40+ biti toliko ucestale...
Ovaj trade Rubio-Parker je poprilicno nelogican. Tesko ce Rubio nastaviti s prosjekom 20, ali ce mu vjerovatno biti oko 13-14. Parker skoro da nema sanse da ce biti dvocifren.
Naravno, trade kao trade. Ne bunim se nista. Samo konstatujem da Sinisa ovde mnogo bolje prolazi. Ja bih bio spreman dati vise od Parkera :)
By SinisaBL
rubio je imao jednu dobru utakmicu, vrlo je nekonzistentan i sklon povredama. parkeru treba malo vremena da uđe u formu. mislim da je trejd realan.
Korisnikov avatar
By Mikoni
Imao sam u vidu da ce PArker ove godine mozda biti i rupa. ALi u Minesoti ce ovi klinci divljati, uyimati dosta suteva i biti zdraviji od Rubia. A i ona prva tekma mu je bila bas userska.

Covek je hteo i Kazinsa da mi otme ;)
By surda
I meni Millsap-a, a nudio samo Mudiay-a :D
Ma ne bunim se ni ja, samo se malo komentarisem :)
Do doigravanja nece se ni Parker naigrati previse. Ukoliko Rubio ne bude imao neku tezu povredu imace on i vise minuta i vise indeksa od Tony-a.
Tim klincima treba i neko normalan pored njih da ih organizuje. Ko ce to u timu bolje nego Ricky?
Korisnikov avatar
By Lika
Prošlogodišnji šampion na predzadnjoj poziciji, opustila se bagra poput Lakersa, a draftirao sam poput Zvezde :D
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 17

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]