Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88

Mogao sam da pretpostavim da ce pogoditi na kraju. :D

To sto je pogodio,ne znaci da nisu divljina..Covek nije dodao loptu zadnja dva minuta,da Vasa nije usrao sve cebovali bi ga veceras.

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

By milanezija

Vasilije da je u Feneru/Galati/Efesu sutra ne bi docekao. Ovako ce preziveti. Ali kakva paucina od muda...

Mogu biti divljina do mile volje ali su na 4-1 i taj jedan su bezveze izgubili od Reala nakon +15 valjda. A imaju ozbiljan skalp u vidu Pireja

Korisnikov avatar
By Zex88
milanezija napisao:

Vasilije da je u Feneru/Galati/Efesu sutra ne bi docekao. Ovako ce preziveti. Ali kakva paucina od muda...

Mogu biti divljina do mile volje ali su na 4-1 i taj jedan su bezveze izgubili od Reala nakon +15 valjda. A imaju ozbiljan skalp u vidu Pireja

Pa u Efesu je Vasa..

Ja sam sto se tice Amarnija,kao Grobi protiv GSW.. Smatram ih indijancima i operisanim od timske kosarke.. I od sledeceg krece raspad.. :D

Zex88 napisao:
milanezija napisao:

Pa u Efesu je Vasa..

Ja sam sto se tice Amarnija,kao Grobi protiv GSW.. Smatram ih indijancima i operisanim od timske kosarke.. I od sledeceg krece raspad.. :D

Besiktas :doh: nisam normalan

By milanezija
skeske napisao:

Armani mackica od ekipe. Dzaba Zex hejta, tako stoje stvari

Pazi sad kad izgube prvu sledeću (bilo sad ili za mesec dana) kad se zaleti da kaže opet da od njih nema ništa :lol:

By grobiale

Sramota zasto je otpusten Sasa Obradovic. Realno Lokomotiva i nije neka ekipa i reazultati su iznad granica mogucnosti. Meklin, Dorel Rajt, Kulagin i Ponitka a ostalo veoma tanko. Sta su ocekivali sa ovakvim rosterom, pobede po 50 razlike. 4-1 skor u evrokupu i 3-2 u Vtb ligi nije los skor. Jedina mrlja poraz od Darusafake u finalu evrokupa prosle sezone na ludilo Vilbekina. Nijedan trener sa njima nista nece moci da uradi.

Korisnikov avatar
By Zex88

Publika je bila besna na kraju samo tako..

A u Atini skandalozno navlacenje za PAO..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 45
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]