Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
Olympiacos, Real, Cska i mozda Barsa ili Efes, pisao sam vec o tome da mislim da ce i Partizan zavrsiti tamo (smejete mi se sigurno svi) ali mislim da to nije nerealno samo ako se prodje u top 16 koji ce biti dosta DUG i naporan tako da ekipe tipa zalgirisa tu padaju dosta u formi (vec su pali, ubio ih oly prosle nedeljE) a PArtizan ce u takvoj situaciji rasti i rasti, ne mora on da pleni igrom, vazno je provlaciti se u ovom delu takmicenja a najlepsa kosarka ce se igrati u aprilu, u plejofu.

Inace oly za koji navijam oduvek igra odlicno i po meni su favoriti za titulu, evo 21 asistencija za tri cetvrtine protiv cedevite, prosle sezone sam bio ubedjen u njihov uspeh jer sam ocekivao od dude nesto za kraj, ove nisam toliko ocekivao ali posle ovih nekoliko uzastopnih pobeda oni su mi favoriti.
By Jaycee Carroll
Vule Avdalovic zavrsio sezonu!Au kakav peh za ovog momka,taman je super igrao i nastavio bi u Top 16,ali ocito nema srece.Drz se Vule,zelim ti brz oporavak!

Moji favoriti za F4:

Barcelona,Olympiacos,Real i Cska.

AJDE SAD SVI DA SE POKLONITE I DA MI DATE PRIZNANJE ZA MASTERA EVROLIGE,DA NE BUDE POSLE DA LUPETAM I DA NEMAM POJMA!

Papanikolau je strasan igrac,a to sto grobi prica iz mrznje prema Olimpijakosa to je drugo.Ja obozavam Papanikolaua i Slukas je strasan suter!
Poslednja izmena od Jaycee Carroll u Uto Apr 30, 2013 4:51 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By familija
Jaycee Carroll napisao:Vule Avdalovic zavrsio sezonu!Au kakav peh za ovog momka,taman je super igrao i nastavio bi u Top 16,ali ocito nema srece.Drz se Vule,zelim ti brz oporavak!

Moji favoriti za F4:

Barcelona,Olympiacos,Real i Cska.
Vidim nocas dok sam gledao snimak meca da je dok su mu ukazivali pomoc bas urlikao od bolova...culo se na TV-u..Pretpostavio sam da je nesto ozbiljnije...STETA... :snooty:
Korisnikov avatar
By Gaja
Povadi se Brose.Nedovic pred kraj usrao motku,presekli mu pas pa ga trener izbacio zadnjih 2min tekme.Radosevic imao bruka blokadu :shock:

A ovi crni Turci :roll: Toliko se loze,toliko para a ne znaju nista ko kurac.Ne znam sta je onaj Vujacic trazio u NBA,covek pogadja table.I plus ono vozanje Huertela,znaci komedija....Mec je resio Huertel,koji me prijatno iznenadio,sa tri trojke u zadnjih 3min.Bjelica je lepo odigrao,izasla mu i jedna trojcica pred kraj.
Korisnikov avatar
By gramada
Olimpija jos jedna pobeda, koja ekipa zaredom porazi pa nkdak neocekivane pobede, iz ove grupe sigurno dalje idu Real koji ipak je nakupio 3 poraza, Khimki,PAO i jedan i drugi su iznenadili oce godine sa dobrim partijama, e sada dali ce FENER koja je igracki izuzetka ekipa sa dobrim trenerom ali jako su pali u poslednjih nekoliko kola tako da u poslednjoj utakmici sami odlucuju za sebe.Real ipak u F4.

U drugoj grupi se sve zna ko ide dalje, stim da ove godine cini mi se da Macabi je igracki slabiji ali kao ekipa je bolja od prosle godine tipujem za F4, Unicaja je mozda i vise uradila nego sta se ocekivalo, imalu los start ali svremenom igraju sve boljle, dok je Siena ove godine promenila roster i jednostavno razocarala.

Iz ove grupe ubedljivo iznad ocekivanja najvise pokazali OLY i Zalgiris koji pocinje sve vise da pada kako prolazi vreme sto sam i pretpostavljao, EFes i Caja koja ima laksu utakmicu od Armania. Za F4 OLY koji igra sve bolje ibolje sa istim rosterom bez Dude.

Nasa grupa ocekivano Barsa,CSKA,BJK i nadamo se Partizan, za F4 Barsa sigurna, mislim da ce se sa OLY boriti u finalu.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 102

Осим Симијановског и Кустурице, остале нисам гледа[…]

NCAA & High School

Сунце ти, преозбиљна је то цифра. Нереалне цифре д[…]

KK Partizan 2025/26.

Iz meni nekog neobjašnjivog razloga, Fern[…]