Stare teme
Korisnikov avatar
By Kure
Slika
Korisnikov avatar
By Karaburac
Imam neki osecaj da ce mi ovo biti omiljena tema u toku ove sezone :D

Trenutni sastav Mege:

1) Micic, Drca (ocekujem da ode), Jaramaz (ocekujem da igra u Smederevu ovu sezonu), Reljic (khm, mozda mu se i da prilika da treci plej, ali sumnjam SM realnija opcija)
2) Dangubic, Avramovic, Zagorac (verovatno prvi bek Smedereva)
3) Krstic, Simeunovic (Smederevo)
4) Radovic, Velickovic (ide sigurno), Lukovic (verovatno ide), Bojic, Jokic, Simovic (Smederevo)
5) Veljkovic (verovatno ce da bude prvi centar Smedereva, sumnjam da ce se osloniti u ABA na njega)

Najvise me zanima sta ce biti sa Jokicem i Bojicem. Jokic je dve godine mladji, a misljenja sam da je vec sad boliji igrac od Bojica. Da li ce njega staviti da vec sada bude rezervna cetvorka na Jadranu ili ce mu dati ulogu prve cetvorke u Smederevu pitanje je veliko. Ni sam nisam siguran sta bi bilo bolje. Licno bih ipak gurnuo Jokica u vatru u ABA ligi, a Bojicu bih dao da vuce Smederevo u KLS-u, jer mi Jokic deluje kao daleko veci potencijal.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac na 5 imaju i Miodraga Brkica 94 godiste,pre 4 godine kad smo isli zajedno u srednju imao je 205 cm i rekli su mu da moze jos dosta da raste.Sad ima sigurno 215 najmanje.Ali kad je imao 205 cm imao je samo oko 85 kilograma cak mozda i manje.Zna li neko sta je sa njim?Vidim da u juniorskom timu i nije nesto puno igrao,ali ga je Misko Raznatovic ubacio u sastav za domacu ligu,doduse medju 25 igraca ili cak malo vise.

Vizuri zelim srecu u sledecoj sezoni.Da imaju neki solidan rezultat,ako ne i bolji.Naprimer da imaju 13-13 skor i bicemo zadovoljni.U zavisnosti od Raznatovica koji ako dovede nekog crnca ubicu mozda odu i u Evrokup jer kao ekipa mogu dosta da napreduju tokom sezone.Samo da lepo zapocnu sezonu i da ne daju Partizanu unapred pobede.
Ocekujem ovakav sastav
Micic,Miljenovic(Drca)
Dangubic,Avramovic,Reljic(Zagorac)
Krstic,rezervno krilo neki stariji igrac kao Cakerevic ili dovodenje malog Milosevica iz Vrsca koji je vise bek
Radovic,Bojic,Jokic
Centar ubica,rezervni centar

Fale im 3 igraca,dva na centru i jedan na krilu+Miljenovic ili Drca kao drugi plej
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
haha jel postoji neki drugi crnac osim crnca ubice :)
Korisnikov avatar
By Karaburac
Miodrag Brkic je za celu proslu sezonu racunajuci i juniorsku ligu i razvojnu ligu sakupio manje od 100 minuta na parketu. Zaista ga ne vidim ni u kakvim planovima, na VEljkovica se ocigledno mnogo vise racuna. Gledao sam Veljkovica, za igraca od 215 ima finu koordinaciju, a i demonstrirao je da se sluzi sa obe ruke. Jbg juniorska i razvojna liga nisu Jadran, cak nisu ni KLS tako da mislim da je jos uvek i previse zelen da bi dobio priliku na Jadranu. Pretpostavljam da ce se oba centra dovesti sa strane mada mi trenutno ni jedan ne pada na pamet.
Korisnikov avatar
By student_prava
Karaburac napisao:Miodrag Brkic je za celu proslu sezonu racunajuci i juniorsku ligu i razvojnu ligu sakupio manje od 100 minuta na parketu. Zaista ga ne vidim ni u kakvim planovima, na VEljkovica se ocigledno mnogo vise racuna. Gledao sam Veljkovica, za igraca od 215 ima finu koordinaciju, a i demonstrirao je da se sluzi sa obe ruke. Jbg juniorska i razvojna liga nisu Jadran, cak nisu ni KLS tako da mislim da je jos uvek i previse zelen da bi dobio priliku na Jadranu. Pretpostavljam da ce se oba centra dovesti sa strane mada mi trenutno ni jedan ne pada na pamet.
Izvadice Misko neka dva keca(ovaj petice) iz rukava :D ,slazem se da ce Mega biti jako zanimljiva za gledanje I da ce igrati lepu kosarku sa Milojem na celu.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Shomy_lee_jones napisao:haha jel postoji neki drugi crnac osim crnca ubice :)
:lol: ne! Ruzicaste pice i crnci ubice opet napadaju
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 141

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]