Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
Ostalo je 33 dana, 21 sat do pocetak SP, evo kako kladionice gledaju sanse ostalih reprezentancija izuzev SAD i Spanije
1-2 Spanija SAD
Francuska
Argentina
Brazil
Litvanija
Grcka
SRbija
Turska
Slovenija
Sto kaze Tegeltija, kladionice ne rade protiv sebe
Sta forumasi misle?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Mislim da su realni poredjali ekipe. Spanci kao domacini i SAD su definitivno prvi favoriti. Licno, mislim da niko SAD-u nece moci da prismrdi, deluje mi da su lepo izbalansirali ekipu cak iako su im neke zvezde otkazale. Mislim da Argentina i Brazil nemaju sanse da osvoje, ali mogu nekome da pomrse racune. Ipak su previse matori da bi u kontinuitetu odigrali od pocetka do kraja. Francuzi su ozbiljno oslabljeni, mislim da ne bi trebali tako visoko da budu. Ovo ostalo mi je manje vise ok. Znaci samo bih Francuze stavio mozda cak iza Litvanije.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Pobedjujemo Amerikance i osvajamo zlato. U inat FIBI koja nam je ovog leta u takmicenju mladjih katagorija ukrala prvo broznu, a onda na sledecem EP i finale. A nisam video da su ove neznalice iz saveza uputile zalbu.
Korisnikov avatar
By Peja
Ja mislim da su Ameri i Spanjolci sigurni u polufinalu, a ostala dva mesta, u jednom kosturu se borimo komsije i vrv mi a u drugo Slo sigurna...
Litvanija bez pola, grci isto, argentini nema manua i delfino...
Francuzi vise ne znam koga ima na spisku
Amerika
Španija
?Brazil
+Slovenija
?Srbija
+Hrvatska
*Litvanija
*Turska
-Grčka
*Argentina
-Francuska

ovi sa zvjezdicom su u silaznoj putanji, ne dajem im velike šanse...
minus ekipe jer ne mogu sastaviti se, što zbog otkaza što zbog manjka talenta kao prije ili još nije nadošao, plus ekipe jer napreduju iz godine u godinu i da slovenci imaju centra koji može ispratiti bekove kao što hrvati nemaju jako dobrog plejmejkera, ganjali bi medalju...
upitnik na Brazil i Srbiju jer se na njih ne bih kladio, mogu biti zadnji mogu završiti s medaljom, nijedno mi ne bi bilo veliko iznenađenje ali.
Korisnikov avatar
By Lucky
Po meni su precijenjeni Grci, Turci pa cak i Slovenci, a izostavljeni Hrvati i Australijanci. Nekome bi Portoriko i Dominikana mogli pomrsiti konce.
Takodje, ne znam sta se moze ocekivati od Litvanije.
Edit:
Sad gledam sastave na fibinom sajtu :roll: :roll: :roll:
Krstic-CSKA
Lucic-Partizan
S.Markovic-Beneton
Micov-Kaha Laboral
Raduljica-FMP :lol: :lol: :lol:
Stimac- Olin
Teodosic-Olimpijakos
Sa druge strane Hrvata Bogdanovica su vec svrstali u Bruklin, ali im je Saric jos u Ciboni.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Realno Ameri najjaci, Spanci imaju sansu ali ja im predvidjam krah kao nas 2005 godine u to sam jos sigurniji posle namestanja zreba i izbegavanja Amerikanaca, upamtite ovo.
Imam osecaj da ispadaju u cetvrtfinalu.
Posle ove dve reprezentacije sigurno je Francuska najjaca ali posto nisu kompletni potpuno je nepredvidivo ko bi to mogao biti. Ja iskreno ne smatram da je najjaci sastav Litvanije jaci od najjaceg sastava Srbije, Takodje mislim da Grci imaju odlican sastav iako im ne igra par igraca ali oni mogu da ispadnu odmah ali i da dodju do polufinala. Argentina moze da izbaci nekog favorita u osmini finala i to je to. Brazil ako im se poklopi moze do polufinala ali ja ih se nesto ne bojim. Bice interesantno pratiti komsije da vidimo da li je slucajnost ono polufinale iz Slovenije ili se tamo stvarno nesto ozbiljno menja, plus imaju jednog Sarica kao penicilin za luzerski mentalitet, mozda i Hezonja nesto napravi ali jos je zelen za ovaj nivo.
Sve u svemu nesto mi govori da ce biti nekih ludih rezultati i podosta iznenadjenja gde ce sreca biti ogroman faktor za konacan raspored.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 129

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]