Stare teme
By objektivni_navijac
igraće turnir u ime Mirze Delibašića početkom septembra, ako ostane Pavlović, idem gledati :shhh:
Korisnikov avatar
By Jomer
[tweet][/tweet]

ja sam tek sada ovo video, ne znam da li je neko pisao, klub je otisao u aut kad nam odvode decu od 14 godina
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nema klub mehanizme da to spreci. Jedino da Danilovic krene da vitla pistoljem i tako natera klinca da ostane. Mislim da u tim godinama klinci ne dobijaju nikakve stipendije, eventualno nesto bolji kadeti i juniori, ovo ostalo tesko.
Korisnikov avatar
By BogdanB
U novoj temi da pisemo sto manje ruznih stvari, da budu lepe, ali kako je krenulo, bice tesko :D

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Nadam se nekom novom Partizanu od ove sezone! Neka zivi Partizan na mnogaja ljeta...
Korisnikov avatar
By Em..
Iju, Pavlovic otvorio twitter nalog (nesrecnim grobarima) u sred prelaznog roka. Kakva greska. :)
Da li da mu napisem pismo i doprinesem kolektivnom ludilu? Postala sam neozbiljna. U skladu sa situacijom.

Primereno situaciji, ima jedna stara dobra pesma: Ovde je dosadno, svi su pobegli na neko zabavnije mesto... Ocekivala sam da ce nam neigranje EL doneti nove probleme (zato je i dozivljavam kao nuzno zlo), ali da bas niko ko ne mora ne zeli da zaigra u Partizanu bez EL, to ne. Lazem, ocekivala sam i to.

Svi zele da dodju u nesto veliko, malo ko zeli da dodje i napravi nesto veliko. Svi zele u sampionski tim, ne bi li postali sampioni. Ali, ako si sampion, sampionski tim je tamo gde si ti.

Cim mahne parama/licencama/cime hocete onaj ko ih ima, kao kucici odmah poskacemo mi koji ih nemamo.
Mnogo smo alavi, pojesce nas mrak. EL je samo jos jedan u moru sistema koji se oslanja na ljudske poroke, a ne na ljudske vrline, da citiram jednog dragog coveka. Zato tako fino funkcionise.

Ipak, bice mi veliko zadovoljstvo gledati ove sezone one koji nisu morali, a ipak su ostali na ovom dosadnom mestu. Volim sto ne igramo EL. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 774

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]