Stare teme
By serbianhoops
Potencijala svakako ima, i to mnogo. Problem nam prestavljaju propise FIBE, to jeste da dva igrača koji je dobili državljanstvo Srbije posle 16. rođendan ne mogu zajedno nastupati za bilo koju mladu reprezentaciju Srbije. Dakle, svaki igrač iz Republike Srpske koji ima nameru da bez ikakvi problema igra za Srbiju mora imati sređeno državljanstvo pre 16. godine.
By serbianhoops
Bio je povredjen ove sezone, odigrao je samo 4 utakmice. Preostaje mu jos da odigra seniorsku sezonu u NCAA pa se najverovatnije vraca u Evropi.
serbianhoops napisao:Bio je povredjen ove sezone, odigrao je samo 4 utakmice. Preostaje mu jos da odigra seniorsku sezonu u NCAA pa se najverovatnije vraca u Evropi.
Da li bi mogao, ako ti nije tesko da nam kazes da li je neko uspeo iz te generacije Beovuka? Bio je jedan plej, mislim da je dve godine mladji od njih, ali je igrao sa njima. U tom trenutku cinilo mi se da je strasan potencijal.

@MO

Peca Torlak je bio vodja te generacije Beovuka i po meni strasno dobar igrac, ali cini mi se da je Karaburac napisao da mu je skola ispred kosarke.
Nije za ovu temu, pa se unapred izvinjavam!
Karaburac napisao:@Joomla10

Nisam ja to pisao. Ako je neko pratio momke u Americi to je verovatno @Antoine
Nope

Odlična tema. Još neki od istorijski bitnih Srbo-Amerikanaca, spomenuo bih i Dana Gadzurica (majka Srpkinja), našeg Kanađanina Mike Brkovich-a koji je osvojio NCAA titulu sa Michigan State-om '79, Batu Govedaricu, koji je u kući slavnih grada Čikaga, Milo Komenich-a, za koga kažu da je na univerzitetu Wyoming izmislio horog šut iz koraka, George Stepanovicha, koji se uspešno bavio i bejzbolom, Ricka Sudera, jednog od najboljih igrača u istoriji Duquesne univerziteta, George "Buch" Zatezala, hall of famera univerziteta Clemson, pa i velikog Gregga Popovich-a.
By serbianhoops
BiH prospect Lazar Mutic joins Real Madrid

Lazar Mutic (197-F-99, agency: Sport Connect) one of the top prospects from Bosnia and Herzegovina signs a deal with Real Madrid. He impressed Real Madrid's coaching staff during the U14 tournament Viladecans where he played for Real's selection and was offered a contract. He will continue his basketball development in Spain and will join Real's U16 team. Lazar was Born in Banja Luka and till now he was a member of Basket2000, a school of basketball from his hometown. Lazar committed to play for Bosnia and Herzegovina youth National Teams.
Sad je menadzer Miljan Veskovic zvanicno u kuci neslavnih neprijatelja KSS u Republici Srpskoj.
By johnnzKD
serbianhoops napisao:
BiH prospect Lazar Mutic joins Real Madrid

Lazar Mutic (197-F-99, agency: Sport Connect) one of the top prospects from Bosnia and Herzegovina signs a deal with Real Madrid. He impressed Real Madrid's coaching staff during the U14 tournament Viladecans where he played for Real's selection and was offered a contract. He will continue his basketball development in Spain and will join Real's U16 team. Lazar was Born in Banja Luka and till now he was a member of Basket2000, a school of basketball from his hometown. Lazar committed to play for Bosnia and Herzegovina youth National Teams.
Sad je menadzer Miljan Veskovic zvanicno u kuci neslavnih neprijatelja KSS u Republici Srpskoj.
Stvarno me u nekim trenucima bude sramota što sam iz RS, kad vidim kakvih sve ljudi ovdje ima. I to nevezano samo za sport nego i za ostale oblasti.
By serbianhoops
Najgore jeste da su lagano mogli Lazaru srediti pasos Srbije i tako izbeci obavezu igranja za BiH. Inace Miljanov otac‚ Miodrag‚ je bivsi selektor zenske reprezentacije Srbije (pre Marine)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]