Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Metalac je bio najvece iznenadjenje ABA lige. Tim sastavljen od anonimnih igraca iz Srbije uspeo je da izbori plansman u Evrokup u svojoj debitanskoj sezoni. VIdicemo koliko ce tim iz Valjeva moci ove sezone. Strategija kluba ostaje manje vise ista, opet ce vecina igraca biti Srbi, a kao bomba u prelaznom roku stigao je Darko Milicic.
Ljubitelji kosarke ce imati prilike da uzivaju u igri tima iz Valjeva, ali i da se nadaju da ce Darko opet zaigrati i pokazati sav svoj talenat.
By Edibledi
И ја ћу уживати, волим борбене екипе а играће сигурно лепше од Партизана ако остане Вујошевић на клупи. Ђокић ће сигурно још напредовати и са њим и екипа.
Korisnikov avatar
By skeske
Mislim da to vise zavisi od pleja koga ce imati. Za odbranu i tranziciju nemam dilemu da ce dobro izgledati, ali poziciona igra im je problem.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Jedan dobar igrac pod kosem (Milicic :D ) moze da ucini i pozicioni napad odmah mnogo boljim. Dovoljno je da privuce fokus odbrane na sebe tek toliko da spoljni igraci imaju otvorenije suteve i igra ce izgledati mnogo drugacije od one koju smo gledali ove sezone. Bilo kako bilo, mene zaista zanima sta su Valjevci spremili za sledecu sezonu.
Korisnikov avatar
By MileBL
Sto bih se salio, nacin na koji igraju Simon i Keselj je sramota za profi kosarkasa, kao nisko krilo igraju a ne znaju spustiti loptu u dribling, nisu u stanju odigrati 1 na 1, njih bez problema moze cuvati 10cm nizi igrac.
Dangubic jos uvjek nije pokazao svoj potencijal, nadam se da hoce i ocekujem to od njega.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]