Stare teme

Koji tip drafta?

1. Klasični "snake"
6
43%
2. Auction draft (kao prošle sezone)
8
57%
Korisnikov avatar
By Lika
Otvorene su prijave za novu sezonu NBA fantasy na KosarkaRS.com.

Pravila ista kao prošle sezone:

- 20 timova
- points sistem
- draft je LIVE AUCTION, počinje u ponedeljak 26.10. u 21:30

Bodovanje:
nba.jpg
nba.jpg (50.94 KiB) Pogledano 3720 puta
Do 01.10. prednost prijave imaju sudionici prošlogodišnje lige, nakon toga svi ostali za preostale pozicije.
Prijave šaljete meni na PP, a poslati mi treba mail adresu na koju da vam šaljem pozivnicu.
Korisnikov avatar
By Antoine
Ulažem amandman na Live auction draft, mislim da je onaj "snake" bolji i da kraće traje.
Korisnikov avatar
By Lika
Antoine napisao:Ulažem amandman na Live auction draft, mislim da je onaj "snake" bolji i da kraće traje.
Ovaj je pravedniji po mom mišljenju, no imamo vremena još mjesec i po dana, lako ja promijenim mišljenje ako postoje poticaji 8-)
Korisnikov avatar
By Mikoni
AKo je neko zainteresovan za deljenje upravljačkih prava nad ekipom, nek se javi u inbox ;)

Neću stići sve da ispratim sam, pa da probam u duetu.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Evo ja da odmah kažem da neću učestvovati, ne praitm puno NBA ligu, nemam ni gdje gledati (mrzi me na streamu), pa bolje da to igra neko koje upućeniji od mene.
By SinisaBL
Antoine napisao:Ulažem amandman na Live auction draft, mislim da je onaj "snake" bolji i da kraće traje.
Klasični draft je najpravedniji, ali i ovaj ima svoje prednosti, tjera te da se malo pomučiš sa lovom, tj. moraš više da kalkulišeš.
Korisnikov avatar
By augriaugri
Može za nas neiskusnije pojašnjenje u čemu je finta s tim auction draftom, postoji neki budžet i licitacija? To zvuči čak prilično zanimljivo ako uspijemo svi biti prisutni u dogovorenom terminu.
Korisnikov avatar
By Lika
augriaugri napisao:Može za nas neiskusnije pojašnjenje u čemu je finta s tim auction draftom, postoji neki budžet i licitacija? To zvuči čak prilično zanimljivo ako uspijemo svi biti prisutni u dogovorenom terminu.
Svi imamo po 800 dolara za ukupno 15 igrača i onda se licitira, važeš koliko ponuditi za kojega, itd. To smo radili prošli put i bilo je veoma zanimljivo.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]